tiistai 10. tammikuuta 2012
Sunnuntaina päätettiin laajentaa vähän lenkkireviiriä suuntaamalla Noormarkkuun. Keli oli komian talvinen kun luntakin oli jo tullut sopivasti ja lämpömittari huiteli jossain -10 tietämissä.Porukkaa kasaantui urheilukentän parkkipaikalle huikeat kuusi kappaletta, joista neljä Uroskarhua! Loput kaksi edusti kauniimpaa sukupuolta. Lotta parhaimmalla paikallistuntemuksella oli suunnitellut hyvän reitin upeisiin maisemiin. Ensin kierrettiin vähän Ahlströmin alueella ja ihmeteltiin missä pilkkijät on ku joen reunassa oli jo millin jääkerros.. Urheilutalo näytti olevan remontissa ja terveyskeskuksessakin oli joku käyny tekees pyörätestiä. Meikäläinenki jo luuli joutuvansa johonki laitoksee lähtemää, ku sykemittari alko näyttää levottomia lukemia pomppimalla 110-220 väliä. Todettiin se siinä porukalla että vika on varmaan noissa sähkölinjoissa. Ja kyllähä se siitä vehje rauhottu ku etiäppäi päästii. Puoleentoista tuntiin tähdättiin, mutta jonkun ihmeen kitinän takia päätettiin lopettaa kun aika näytti 1.23 ja matka 11.1 km. Kapa lähti vielä juoksemaan kotiinpäin ja käski nappaamaan matkalta kyytiin. Tarina ei kerro kuinka pitkä loppulenkistä tuli. Kuvakki jäi taas ottamatta... Lenkillä on kyllä kiva käydä ku o hyvä porukka ja väsynyttä juttua piisaa, ni matka taittuu ja aikaa kertyy iha itestää! Uppeeta oli! Kaunis gps-viivaki tuli mut en löytäny sopivaa karttaa tähä hätää pohjalle, jote tarvii pärjätä ilman sitä :D . Paikalla Antti, Kapa, Jarkko ja Tumppi, tytöistä Lotta ja Elli.



Huomenna keskiviikkona olis AV-testijuoksu Karhuhallissa ja Uroskarhuja pitäs viivalla olla ihan kiitettävästi. Meikä vielä arpoo jaksaako lähteä ees tyttöjen nöyryytettäväks mut olisha se hyvä testata kuinka huonossa kunnossa sitä tällä hetkellä ollaa, mut suunta o ainaki iha hyvällä mallilla ylöspäi.

Ny jumpalle!

Tumppi

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Uroskarhut

Uroskarhut

About

"Uroskarhut on vuonna 2008 perustettu rastikarhujen miesten edustusryhmä. Mottona miehillä toimii: "Hauskaa suunnistaen", jota toteutetaan mitä moninaisimmin tavoin." Tämä oli toiminta-ajatus ryhmän perustamiseen. Nykyisellään Uroskarhut on aikalailla irtautunut Rastikarhuista, koska suurin osa on joko lopettanut kilpasuunnistamisen tai vaihtanut seuraa. Nykyisellään Uroskarhut on Uroskarhut ry, joka vieläkin touhuu ihan omiaan mitä moninaisimmin tavoin, mutta yhdistyksen perustamisen pääajatus oli multisport tominnan tukeminen sekalaisen seurakuntamme jäsenille. Ja kuten tässä on huomattu, kaikki urheilu käy!

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.

Archives

Lukijat