maanantai 16. tammikuuta 2012
Poikaporukalla lähdettiin sunnuntaina rauhalliselle pk-lenkkille Jämille ja onnistuttiin se tällä kertaa pitämään oikeasti rauhallisena. Sää suosi, vaikka tänä talvena pikkupakkasiin tottuneet hiihtäjämme valittelivat "kovaa" -13 asteen pakkasta. Välillä mehutaukojen lomassa olikin paikallaan lämmitellä käsiä ne kun tuppasivat kaikilla jäätymään.

Ladut olivat hyvässä kunnossa, vaikka luisto olikin aika nihkeää, mutta kuntohan siinä vaan paranee kun töitä päästään tekemään. Ja kyllä sitä töitä saatiinkin mukavasti tehdä. Hiihtoajaksi tuli noin 3 tuntia ja itselleni vielä noin 20min juoksua päälle noin niin kuin loppuverryttelyksi. Päätettiin vielä hiihtojen loppupuolella pitää pieni hengähdys- ja juomatauko, joka päättyi siihen, kun lähdettiin hiihtämään suoraan umpihankeen... Ei siinä mitään, hyvä idea siihen asti, kunnes Jarkko meni jäädyttämään suksensa. Siitäkin jatkettiin kuitenkin hyvin matkaa ja kyllä se Jarkkokin sieltä pois pääsi. Jämiltä lähdettiin hakemaan vaihtelua tavalliselle Porin metsän ympärikiertämiselle ja kyllä sitä sieltä ihan mukavasti saatiinkin.

Harjoituksen jälkeen lähdettiin vielä porukalla käymään Niinisalon sotkussa ansaitulla munkkilla ja lämpimällä juomalla.

Jämin harjoituspäivä oli myös hyvää valmistautumista Rastikarhujen Jämin leirille, joka pidetään 3.-5.2.2012. Porukkaa on ilmoittaunut paikan päälle kuulemma hyvin ja toivottavasti saadaan silloinkin pidettyä hyviä harjoituksia ja nostatettu joukkuehenkeä.

Itselleni suunnistuskauden avaus kisojen suhteen tulee jo ensi viikonloppuna kun lähdemme siskoni Suvin kanssa Edinbourghiin Big Weekend 2012 suunnistustapahtumaan (http://orienteering.eusu.ed.ac.uk/events/bigweekend) matkoina on itselläni lauantaina 6.3km "sprintti" Edinbourghin keskustassa ja sunnuntaina tavallisempi suunnistus Arthurs Seat:illä matkana 8.4km ja nousua mukavat 630m. Suvi pääsee hieman lyhyemmillä 4.0km ja 6.2km matkoilla.

Tulossa siis elämää suurempia blogitekstejä Jämin leiristä ja siitä miten Brittein saarten valloituksessa kävi, joten ole kuulolla.

Jämin harjoituspäivässä mukana olivat uroskarhuista: Heikki, K-P ja Jarkko. Hyvää matkaseurana myös Tiina ja Tapani.

t. Tekstittäjä ja oikolukija K-P Seppänen

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Uroskarhut

Uroskarhut

About

"Uroskarhut on vuonna 2008 perustettu rastikarhujen miesten edustusryhmä. Mottona miehillä toimii: "Hauskaa suunnistaen", jota toteutetaan mitä moninaisimmin tavoin." Tämä oli toiminta-ajatus ryhmän perustamiseen. Nykyisellään Uroskarhut on aikalailla irtautunut Rastikarhuista, koska suurin osa on joko lopettanut kilpasuunnistamisen tai vaihtanut seuraa. Nykyisellään Uroskarhut on Uroskarhut ry, joka vieläkin touhuu ihan omiaan mitä moninaisimmin tavoin, mutta yhdistyksen perustamisen pääajatus oli multisport tominnan tukeminen sekalaisen seurakuntamme jäsenille. Ja kuten tässä on huomattu, kaikki urheilu käy!

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.

Archives

Lukijat