lauantai 7. tammikuuta 2012
Niinhän se on, että tähän aikaan vuodesta karhut ovat jo syvällä talviunessaan ja uroskarhutkin pitävät (ansaitusti?) taukoa suunnistuksesta ainakin osittain. Nyt leudon sään myötä talviunille meno on myöhästynyt ja suurin osa uroskarhuista päätti avata suunnistus kauden 2012 harjoituksella Merikarvian Rysällä. Talvi oli jo alkanut kuitenkin tehdä tuloaan ja harjoitukseen lähdettäessä metsässä oli n.10cm lunta ja lämpömittari näytti jopa -3°C.

Harjoitus käytiin Merikarvian ulkoilualueella ja maasto oli polkujen sävyttämää avokallio maastoa. Miltein samassa maastossa käytiin muuten SM-Yö vuonna 1982. Uroskarhumme pääsivät lähtemään harjoitukseen kuitenkin hieman uudemmalla kartalla, vaikka joidenkin suunnistajiemme mielestä kartta ei pitäny paikkaansa ja se oli liian yleistetty. Tätä ei kuitenkaan pahemmin pidetty esteenä vaan pikemminkin haasteena ja rastipisteiden pienet joukkoharavoinnit osattiin ottaa hyvin mielin.

Kartasta viis ja rasteille siis. Uroskarhumme selvisivät harjoituksestä vähintäänkin hyvin ja jokainen teki omalla vauhdillaan hyvän suorituksen. Harjoituksen suuren suosion vuoksi karttoja ei oltu osattu varata tarpeeksi joten suunnistettiinkin pääosin 2-3 hengen ryhmissä. Alekirjoittaneen mielestä tämä oli varsin oivallinen ratkaisu sillä aivot olivat jo osittain ajautuneen talvihorrokseen ja ilman kanssa suunnistajia pummeilta ei luultavasti oltaisi vältytty.



Uroskarhuista harjoitukseen osallistuivat: Riku, Pekka, Tuomas, Antti, Heikki, Jarkko ja K-P

JK. Tarkoituksena oli saadaan karttakuvaan oma GPS-reittini, mutta jälkiviisaana sanoisin että se olisi helpompaa jos GPS:n olisi alunperin laittanut päälle. No ehkä ensi kerralla :). Tekstissä on liitteenä karttaa omasta harjoituksestamme.

JKK. Jos ei joku oo viel käynyt kokeilemassa Porin metsässä pääse aloittamaan hiihtokauden 1,5km lenkillä. Latu oli jokseenkin jäinen ja yhdessä laskussa oli vettä ladulla, mutta ainakin omasta mielestä luisteluhiihtoa pääsi hyvin menemään. 1h 40min ja hiihtokausi on nyt Porin puolessakin avattu.


Tekstuaalisesta arkkitehtuurista tässä tekstissä vastasi K-P Seppänen

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Uroskarhut

Uroskarhut

About

"Uroskarhut on vuonna 2008 perustettu rastikarhujen miesten edustusryhmä. Mottona miehillä toimii: "Hauskaa suunnistaen", jota toteutetaan mitä moninaisimmin tavoin." Tämä oli toiminta-ajatus ryhmän perustamiseen. Nykyisellään Uroskarhut on aikalailla irtautunut Rastikarhuista, koska suurin osa on joko lopettanut kilpasuunnistamisen tai vaihtanut seuraa. Nykyisellään Uroskarhut on Uroskarhut ry, joka vieläkin touhuu ihan omiaan mitä moninaisimmin tavoin, mutta yhdistyksen perustamisen pääajatus oli multisport tominnan tukeminen sekalaisen seurakuntamme jäsenille. Ja kuten tässä on huomattu, kaikki urheilu käy!

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.

Archives

Lukijat