maanantai 2. tammikuuta 2012
Viime viikon torstaina juostiin eka testijuoksu. Matka on noin 6,5 kilsaa ja reitti on Katinkurun ulkoilutie edestakaisin. Tän kertasesta testistä ei paljon o kerrottavaa ku viivalla ei Uroskarhuista ollu ku Kapa, Riku ja Heikki. Muut oli kipeenä tai muuten estyneet tulemasta paikalle. Kapa säästeli Uudenvuodenjuoksua varten, Riku valitteli ku ei o juossu kovaa ja Hegu heitti toipilaana leikin kesken. Tumppiki toipilaana sentää pyöräili porukan vierellä ja höpötteli mukavia. Tulokset on kuulemma "tulossa". Ens kerralla sitte rykästää..

Kapa oli ainoona edustamassa Eurajoen Uudenvuodenjuoksussa. Metalia tuli vaikka "ei iha kulkenu kunnol".
Miehet 17v 5,3 km
1) Vesa Linnamaa Noormarkun Nopsa 17.42
2) Eero Rantala Laitilan Jyske 19.52
3) Kari-Pekka Seppänen Porin Yleisurheilu 20.05

Suunnistusvuosi 2012 tuli alettua heti ekana päivänä, kun Nakkilan Wisa järjesti Uudenvuodenpäivän suunnistuksen. Komiaaha se oli suunnistella ku lunta ei ollu ku ehkä sentti ja maasto oli sopivasti jämähtäny pakkasesta. Mutta tekemistä riittää et kesällä kulkee.. Riku sentää liikahti riittävästi. Paikalla Riku ja Tumppi.

Perjantaina jatketaa suunnistelua, vaikka juuri tällä hetkellä näyttää siltä että kohta päästää hiihtelee!

Ja eiku REENIÄ!!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Uroskarhut

Uroskarhut

About

"Uroskarhut on vuonna 2008 perustettu rastikarhujen miesten edustusryhmä. Mottona miehillä toimii: "Hauskaa suunnistaen", jota toteutetaan mitä moninaisimmin tavoin." Tämä oli toiminta-ajatus ryhmän perustamiseen. Nykyisellään Uroskarhut on aikalailla irtautunut Rastikarhuista, koska suurin osa on joko lopettanut kilpasuunnistamisen tai vaihtanut seuraa. Nykyisellään Uroskarhut on Uroskarhut ry, joka vieläkin touhuu ihan omiaan mitä moninaisimmin tavoin, mutta yhdistyksen perustamisen pääajatus oli multisport tominnan tukeminen sekalaisen seurakuntamme jäsenille. Ja kuten tässä on huomattu, kaikki urheilu käy!

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.

Archives

Lukijat