sunnuntai 29. tammikuuta 2012
AV-testijuoksun(ke 11.1) jälkeen totesin "kyl se täst, täst o hyvä jatkaa, kevääsee o aikaa, kuha ei tu kipeeks..". Eli juuri niihä siinä kävi, heti seuraavana päivänä alko hengittämine tuntuu vähä ihmeelliselt, jotai kipua tuntu. Töitä pysty tekee iha normisti, eikä tuntunu kipeeltä, mut urheilla ei uskaltanu. Maanantaina sitte lääkärii, et selviäis mikä vikana. "Se o varmaa joku virus, kurkunpääntulehdus, normi flunssa. Oo ny kotona pari päivää, flunssa lähtee huilaamalla." "Jahas selvä." Lääkärikäynnin jälkee ei sitte viikko tarvinnukkaa puhuu paljoo ku ääni meni ja olo paheni ja sohvalla tuli maattuu muutama päivä. Pari yötä meni töis jotekute, vaik ei iha terveeltä tuntunu. Pari päivää vapaata ja taas maanantaina lääkärii. "Ei parane!!" "Joo tää o selvästi jääny päälle, nyt lyödää antibiootit ni paranee." "Jes, kiitti!" Taas vähä saikkuu, mut sitte parani!! Mut eihä siinä sitte mennykkää ko pari viikkoo urheilematta... ja mömmökuuri kestää 15 päivää.. mut kai sitte menee kaikki taudit kerralla.
Nyt on jo sentää kaks kertaa vähä käyny hiihtelees mut sykkeet huitelee aika korkeella, mut eiköhä se tästä ku jaksaa yrittää! Venlanki kans vähä käyty opettelees suksimista :)
Huomenna olis taas RasKan testijuoksu, mutta ainaki meikäläiseltä taitaa jäädä taas välii, varsinki jos o kunnolla pakkasta. Nyt tarvis vaa saar tehtyy rauhallista et pääsee taas vauhtii. Ei tunnu järkevältä ees yrittää juosta kovaa... No ens viikoloppuna päästää(toivottavasti terveenä!!) Jämille leirille ja siel onki populaa kämpällisen(29 hlö) verran, Uroskarhuista taitaa yhtä lukuunottamatta olla kaikki tulos!! JEI!. Pitkää hiihtoo pk vauhtia!! Eiköhä siinä neljä reeniä tuu tehtyy.

Ja jos joku ei otsikkoa kirjotuksen perusteella tajunnu, selvennettäköön sanontaa: "V*ituttaa ko pient oravaa, ku käpy o jääs!"
Mut on se jo sulamaa päi! :)

Tuosta!

Tumppi

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Uroskarhut

Uroskarhut

About

"Uroskarhut on vuonna 2008 perustettu rastikarhujen miesten edustusryhmä. Mottona miehillä toimii: "Hauskaa suunnistaen", jota toteutetaan mitä moninaisimmin tavoin." Tämä oli toiminta-ajatus ryhmän perustamiseen. Nykyisellään Uroskarhut on aikalailla irtautunut Rastikarhuista, koska suurin osa on joko lopettanut kilpasuunnistamisen tai vaihtanut seuraa. Nykyisellään Uroskarhut on Uroskarhut ry, joka vieläkin touhuu ihan omiaan mitä moninaisimmin tavoin, mutta yhdistyksen perustamisen pääajatus oli multisport tominnan tukeminen sekalaisen seurakuntamme jäsenille. Ja kuten tässä on huomattu, kaikki urheilu käy!

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.

Archives

Lukijat