maanantai 9. kesäkuuta 2014
Uroskarhujen kevät-kesän taite on ollut tapahtumarikasta ja vauhdikasta aikaa. Extreme Run, SM-keskimatka sekä lukuisia harjoituksia, kisoja ja frisbeegolf kierroksia.

Extreme Runiin oli tänä vuonna tarkoitus lähteä isolla porukalle riehumaan, mutta loppujen lopuksi porukalle tuli "esteitä" (lue: kantti petti) ja matkaan lähti neljä uljasta Uroskarhua värikkäissä trikoopöksyissään. Vantaalla järjestetyssä tapahtumassa oli loistava meininki ja edellisestä karhujen vierailu kerrasta tapahtuma oli kasvanut kaksinkertaiseksi. Parhaiten tapahtuma fiiliksestä ja luonteesta pääsee kiinni tsekkaamalla tapahtuman youtubevideoita, joista parhaimpana esimerkkinä toki omamme.



Tälle vuodelle olimme tosiaan "panostaneet" enemmän asuihin tapahtuman hengen mukaisesti, mutta silti yritimme vartalon myötäisillä asuillamme juosta niin kovaa kuin suinkin pystyimme. Kompromissi ratkaisu ei ollut välttämättä paras - nivuset kiittivät seuraavina päivinä. Seuraavina vuosina pitääkin tehdä raaka ero, että joko fiilistellään hupisarjassa tai juostaan kilpaa. Aika näyttää minkä tien Uroskarhut valitsevat. Suorituksista sen verran, että joka kerta jaksaa ihmetyttää Eetun suorituskyky näissä tilanteissa, kun mies on edellisenä iltana tullut Amistenristeily tuoksinasta juoksemaan. Vastakohtien mies on yllätyksiä täynnä.

SM-keskarille allekirjoittanut ei lähtenyt tietoisesti itseään koettelemaan talven jalkavaivojen vuoksi. Lähes tulkoon kaikki muut karhut nähtiin kuitenkin näissä arvokekkereissä kisailemassa. Vaikka on ollut puhetta, että tämä vuosi olisi Uroskarhujen ns. välivuosi treenatessa, niin Jakke näytti että iskukykyä löytyy kuitenkin ja pinnisti itsensä komiasta plaketti sijoille vaikka suoritus ei kunnianhimoista miestä ihan täysin tyydyttänytkään. Myös B-finaaleissa Uroskarhujen kyseenalainen voittoputki jatkui kun Pöyhönen karsinnan notkahduksen jälkeen antoi varmoja Jukola näyttöjä voittaen B-finaalin uroskarhuille kolmatta vuottaa peräjälkeen.

Jakken finaali veto
Pöyhösen voittokulkua

Myös Seppästen mestaruuskilpailut eli Seppästen pihalla tapahtuva erikoislaatuine piha sprinttikilpailu käytiin tässä muutama viikko takaperin, Kunhan videolta on suurimmat kohnotukset saatu otettua pois dupataan se youtubeen ja tänne blogiinkin - olettaen tietysti että jotain näyttämisen arvoista löytyy
Ratamestarin työ näissä kisossa on haastavaa

Muita kilipailuja ja reittejä karhuilta:
Petjan keskari
K-P:n Sprintti1
K-P:n Sprintti2
Pysu1
Pysu2

Kohta on suunnistuksen suurfestifaalin Jukolan vuoro ja jottain ennakko haastelua täytys tänne blogiinkin yrittää viritellä kisatunnelmaan pääsemiseksi. Sitä odottaen kehoitan ehdottamasti paneutumaan erään Porilaisen työpaikka porukan jukola projektiin. Uroskarhut antavat arvostuksensansa tälle blogille: http://rastinkiertajat.blogspot.fi/


-Seppis Koopee

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Uroskarhut

Uroskarhut

About

"Uroskarhut on vuonna 2008 perustettu rastikarhujen miesten edustusryhmä. Mottona miehillä toimii: "Hauskaa suunnistaen", jota toteutetaan mitä moninaisimmin tavoin." Tämä oli toiminta-ajatus ryhmän perustamiseen. Nykyisellään Uroskarhut on aikalailla irtautunut Rastikarhuista, koska suurin osa on joko lopettanut kilpasuunnistamisen tai vaihtanut seuraa. Nykyisellään Uroskarhut on Uroskarhut ry, joka vieläkin touhuu ihan omiaan mitä moninaisimmin tavoin, mutta yhdistyksen perustamisen pääajatus oli multisport tominnan tukeminen sekalaisen seurakuntamme jäsenille. Ja kuten tässä on huomattu, kaikki urheilu käy!

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.

Archives

Lukijat