lauantai 21. kesäkuuta 2014
Sade rapisi taas kattoon kun heräsimme teltasta, kylmissämme kukin. Eetu varsinkin kun sanoi ettei maasta löytynyt tasaista kohtaa ja makuupussi ei meinannu riittää millään miehen ympäri asti. Siinä keiteltiin taas vaihteeksi nuudellit, tällä kertaa aamupalaksi. Nuudelit syötyä ja leirin purettua otettiin suunnaksi muonio mihin alustavaltaan oli sovittu shell pysähdyspaikaksi. Ennen muoniota kaikki kävivät matkalla katsomassa äijäkosken kuohuja. Mutta itse kun menin autolla edeltä ja pyörähdin shellin pihassa katselin että siinä on vain joku rahtareiden kahvila ja jatkoin kohti keskustaa jossa oli juuri valmistunut uusi SEO asema. Pojat olivat sitten pienen tuumailun jälkeen osanneet jatkaa shelliltä eteenpäin ja löysivät auton kuskeineen. Siitä sitten siirryttiin autolla shellille kun pojat sanoivat että sieltä saa parhaat pizzat. Shellin pihaan päästyä kuitenki Eetun puhelinta ei löydy mistään ja mies lähtee etsimään sitä vielä Seon pihalta. Ei löydy ei, No syötiin maittavat pizzat ja tongittiin autoa, niin kyllä se sieltä löytyi.


Muoniosta lähdettiin 30pysähdyksen taktiikalla, ei siis määrissä vaan matkassa. Huoltoauto tuli juuri sopivasti poikien kohdalle siinä 30km matkaa taitettua ja pojat saivat energiapatukkaa tai mitä kumpiki tarvitsi. Siinä sitten sovittiin että mentäisiin 20km eteenpäin ja heiteltäisiin Frisbeegolffia haasteväylä muodossa, älkää kysykö miten. 20km oli sopivaste enontekijön tiehaarassa jossa itse kävin täyttämässä vesikanisterin ja pesemässä trangian palojoessa. Pojat olitvat tulleet väistellen sadepilviä,vaihtelemalla nopeutta ja satunnaisilla pysähdyksillä. Kun pojat saapuivat katsoivat he taivaalle ja sanoivat että mennään noiden sadepilvien ohi ja pysähdytään sitten syömään.

8



Siinä pysähdyttiin sitten levikkeelle missä luvattiin lättyjä, pettymykseksi siellä oli pantu jo lappu luukulle, joten eikun trangia tulille ja hitoksee nuudeleita poriseen. No siinähä ne sitten porisi, ensimmäinen otti kontaktia pohjaankin. Mutta ei se sentään hyviä nuudeleita pilaa. Syötyämme otimme hommaksi sen mistä oli puhuttu, eli golffaamaan. Siinä sitten ensimmäinen väylä lyhyenä tien toiselle puolen missä oli pettymyksen tuottanut lättytaulu. Odotetusti seppänen otti omansa pois ekalla väylällä, ja toisellakin eetu kanssa tuloksella 7, itse jäin yhdellä lähestymisen karattua. Sitten heiteltiin alas sähkölinjaa jossa eetu vasemmalle, kapa keskelle ja itse menin oikealle. Väylän voitti seppänen, olisiko tien yli mennyt pitkä rollaus tuonut voiton. Viimeinen väylä heitettiinkin kohti opelin vasenta takarengasta jossa seppänen otti omansa pois, itse heitin putin auton alle mikä ei tuonut toivottua tulosta. Hyvillä mielin pojat siitä sitten lähtivät taktiikalla, 30km välein pysähdys ja nyt perille asti.





0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Uroskarhut

Uroskarhut

About

"Uroskarhut on vuonna 2008 perustettu rastikarhujen miesten edustusryhmä. Mottona miehillä toimii: "Hauskaa suunnistaen", jota toteutetaan mitä moninaisimmin tavoin." Tämä oli toiminta-ajatus ryhmän perustamiseen. Nykyisellään Uroskarhut on aikalailla irtautunut Rastikarhuista, koska suurin osa on joko lopettanut kilpasuunnistamisen tai vaihtanut seuraa. Nykyisellään Uroskarhut on Uroskarhut ry, joka vieläkin touhuu ihan omiaan mitä moninaisimmin tavoin, mutta yhdistyksen perustamisen pääajatus oli multisport tominnan tukeminen sekalaisen seurakuntamme jäsenille. Ja kuten tässä on huomattu, kaikki urheilu käy!

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.

Archives

Lukijat