tiistai 10. kesäkuuta 2014
Juu elikkäs kohta alkaa olla aika pistää kaverusten herjanheitto toteen ja lähteä toteuttamaan Jukolasta Juhannushiihtoihin projektia. Tässä viime aikoina on alkanut jo pikkusen tulla ajatusta sitääkin että pitäiskö tolle reisulle tehdä jonkin moinen suunnitelma. Ennen on vaan olkaa kohautettu kun aikaa Jukolaan vielä oli, mutta nyt Jukolan kolkutellessa ihan ovella täytyy vähän skarpata. Alun perin pyöräilykuviossa ollut Jukkis on tippunut pois sairasteluiden vuoksi, mutta onneksi huoltojoukkoihin on saatu varma mies takaamaan poikien piristeiden riittävyyden. Eli kolmella miehellä reissuun lähdetään:

Lähtötilanteet:

Eetu

Tuore rakennusmies ei treenauksia kaipaa. Takana on tänä vuonna huimat 5km pyöräilyä, mutta onneksi nekin tulivat kahdessa erässä, jottei liikarasituksesta ole pelkoa. Perse kuulemma puutui jo näissä pyöräilyharjoitteissa, mutta tällä miehellä on kyllä sisua jatkaa loppuun asti. Kysymys kuuluukin missä vaiheessa loppu tulee.

K-P 


Talven juoksu rasitusvamma on luonut tilanteen, jossa pyörän päällä on tullut oltua todella useaan otteeseen. Pisimmillään lenkit ovat kuitenkin vain tähän mennessä olleet kolmisen tuntia, joten ensimmäisen päivän 8h rykäisy voi jo opettaa että ei tästä pelkän harjoittelun turvin selvitä.

Petja


Parhaimmassa kunnossa oleva mies on tietysti pistetty ratin takaa nauramaan polkijoille. Jollei aivan katastrofaalista jalkakramppia kesken matkanteon tule, saattaa juuri ja juuri jaksaa ajaa perille. Onneks matkalla on monta huoltoasemaa ja frisbeegolfkenttää minne voi poiketa odottamaan poikia.


Alustava reittisuunnitelma tullee matkalla muuttumaan useaan otteeseen. Toivottavasti mitään todella suurta kiertoreittiä ei löydetä. Toisaalta K-P ja Eetu onnistuivat Extreme Runin yhteydessä eksymään Vantaan aamuiseen keskustaakin vajaaksi tunniksi joten suunnistustaito on pojilla hallussa. Eetun viime vuoden pyöräsuunnistusten perusteella voi vielä sanoa sen, että jos pyörä tällä kertaa kestää puolet paremmin niin se ei hajoa kuin kaksi kertaa. Matka Lapin erämaiden halki tulee olemaan todellinen via dolorosa, mutta on tässä pahemmissakin pinteissä oltu... kai....

Matkasuunnitelma (Jukolasta Juhannushiihtoihin)

1. Päivä 15.6 Vehmersalmi - Pyhäntä 192km 8h  -  Vehmersalmi - Pyhäntä
2. Päivä 16.6 Pyhäntä - Oulu                 125km 5h  -  Pyhäntä - Oulu
3. Päivä 17.6 Oulu - Tornio         129km 5,5h -Oulu - Tornio
4. Päivä 18.6 Tornio - Kolari                 187km 8h  -  Tornio - Kolari
5. Päivä 19.6 Kolari - Kaaresuvanto 162km 7h  -  Kolari - Kaaresuvanto
6. Päivä 20.6 Kaaresuvanto - Kilpisjärvi 109km 4,5h -Kaaresuvanto - Kilpisjärvi

YHT: Vehmersalmi - Kilpisjärvi                   904km 38h

Liikuntajuhannus
Perillä viimeistään klo 16:00
(Juhannushiihdot 20.6 klo 17:00)
 • Seuraavan päivänä 21.6. Kolmen tunnin Pistesuunnistus (Rogaining) klo. 11.00

-Takaisin lähdetään kun jaksetaan, eikä todellakaan pyörillä...


Tämän talvisen treenivideon siivittelemänä kohti Jukolaa :)



-Koopee

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Uroskarhut

Uroskarhut

About

"Uroskarhut on vuonna 2008 perustettu rastikarhujen miesten edustusryhmä. Mottona miehillä toimii: "Hauskaa suunnistaen", jota toteutetaan mitä moninaisimmin tavoin." Tämä oli toiminta-ajatus ryhmän perustamiseen. Nykyisellään Uroskarhut on aikalailla irtautunut Rastikarhuista, koska suurin osa on joko lopettanut kilpasuunnistamisen tai vaihtanut seuraa. Nykyisellään Uroskarhut on Uroskarhut ry, joka vieläkin touhuu ihan omiaan mitä moninaisimmin tavoin, mutta yhdistyksen perustamisen pääajatus oli multisport tominnan tukeminen sekalaisen seurakuntamme jäsenille. Ja kuten tässä on huomattu, kaikki urheilu käy!

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.

Archives

Lukijat