keskiviikko 18. kesäkuuta 2014
Kolmanteen aamuun äijät lyöntiin hereille aikaisin lähteäksemme ouluun hakemaan eetulle rengasta.
Aamu positiivista ilmatilaa lisäsi kun uloskatsoessa huomasimme tulevan taivaan täydeltä lunta, no ei siinä mitään keiteltii kahvit ja pistettii kamat kasat. Ouluun ajaessa satoi koko ajan niin ettei eteensä nähnyt, säätiedotuksen mukaan olimme tulleet siinä pilven kanssa samaa matkaa. Ja sadehan lakkasi pian Oulussa.
 
 
Liikkeen auettua menimme hakemaa tarvittavamme ja myyjä tarjosi paikoilleen laittoa mutta eihän amis sellaista tarjousta käytä. Menimme sitte siihen liikkeen lipan alle missä katsoimme että äskö ostettu kumi oli samanlainen kun eilen paikalleen yrittämämme. No eikun yritetään vielä laittaa sitä mitä eilenkin moottoritien rampilla, nosiinä sitten puli tuntia viänneltiin ja käenneltiin mutta tulos ei eilisiä yrittämiä paremmin sujunut. Kun ajasta puolet meni venttiilin osien etsimiseenkin niiin amis nöyrtyin lopulta ja kävimme pyytämässä liikkeen asentajaa laittamaan sen paikoilleen. Ja se miten rengas lopulta jäi oli samanmoinen miksi se oli eilen illallakin saatu, nyt vain saimme asiantuntijan saman että se johtuu vanteestaja ulkokumista, tuo renkaan pieni soikeus.
 
 

 
Siitä pojat sitten pääsivät polkemaan ensimmäisen etapin Iin autokeitaalle syömään. Siitä matka jatkui Kuivaniemelle jossa manageri olli bongattu merimaisemalla varustetun taukopaikan, Merihelmen. Merihelmessä pysähdyttiin vain jäätelölle ja jatkettiin aika nopeaan matkaa Simoa kohti.
 
 
 
Simossa oli sovittu että mennään heittämään frisbeetä paikalliselle radalle, rata itsessä oli hieno 9-väyläinen joka risteili mäntyjen välissä hiekkakankaalla. Eetu selvitti radan voittaja varmana työskentelyllä, allekirjoittanut tuli reilusti perässä parilla rohkalla puska heitolla ja seppänen sitten vielä kokeili uutta kiekkoa jonka lentorata oli vielä arvaamaton ja rollasi vihaisesti aina kun näki paikan.
 
 
 
Simosta polkastiin sit´ten tuontanoinnii tornioon, tai melkein. Pysähdyimme Tornion ABCeelle syämään ja ostamaan ruokaa kaupasta. Sen jälkeen suunnitelmana pojilla oli polkea tunnin rennosti helpottaakseen huomista taakkaa, pojat pysäytti kuitenkin kun manageri oli pysähtynyt vain 15km päähän Torniosta. Kukkolankoskella heitettii pyörät kyytiin ja lähdettiin tornioon yöpymään kuun manager oli pienen hangoittelun jälkeen ottanut paikan selville. Tätini luona yövyimme tornion saaressa.
 
 
 
 
Uuteen aamun onjo heräilty, mutta kirjoitellaan tästä sitten myöhempänä ajankohtana.
 
Petja

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Uroskarhut

Uroskarhut

About

"Uroskarhut on vuonna 2008 perustettu rastikarhujen miesten edustusryhmä. Mottona miehillä toimii: "Hauskaa suunnistaen", jota toteutetaan mitä moninaisimmin tavoin." Tämä oli toiminta-ajatus ryhmän perustamiseen. Nykyisellään Uroskarhut on aikalailla irtautunut Rastikarhuista, koska suurin osa on joko lopettanut kilpasuunnistamisen tai vaihtanut seuraa. Nykyisellään Uroskarhut on Uroskarhut ry, joka vieläkin touhuu ihan omiaan mitä moninaisimmin tavoin, mutta yhdistyksen perustamisen pääajatus oli multisport tominnan tukeminen sekalaisen seurakuntamme jäsenille. Ja kuten tässä on huomattu, kaikki urheilu käy!

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.

Archives

Lukijat