maanantai 29. lokakuuta 2012
  Uroskarhujen syysmästaruustaisto käytiin 27.10 Pohjajoella, Keikvedenlahden kupeessa. Sää oli upea, lämpötila pyöri nollan molemmin puolin ja  aurinko paistoi. Ahlaisten kievarin parkkipaikalla kokoonnuttiin ja katsottiin ketä oli paikalla. Noh yllätys yllätys Begiä ei näkynyt missään kun oli oikaissut Poikelista ja menossa suoraan juhlapaikalle. Mutta saatiinhan se begikin perille ja nyt oli koko kööri paitsi Riku ja Jari paikalla. Eli osallistujaslista seuraava Tuomas, Pekka, Heikki, Kari-Pekka, Aki, Petja, Jarkko, Hermanni, Roope ja Konsta. Ei pidä unohtaa uusimpia uroskarhujen hankintoja Ulvilan urasta Eetu Holmerg, Ville Sundelin ja Ville Lahdemäki.


 
    Pikku hiljaa päästiin lähtemään lähtöpaikalle, siitäkin painettiin metri tolkulla ohi tietä pitkin, kun poikia jännitti niin. Noo löytyihän se lähtö sieltä ja se oli jo puoli voittoa. Ryhmäkuvan jälkeen startti tapahtui. Uroskarhuja sinkoili pitkin metsää, pienen ihmettelyn jälkeen se ykkösrasti löytyi, siinäkin saatiin jo paini aikaiseksi kun kellahtelainen rysähti rastille ja vei leimasimen sekä sunden (ville sundelin) mennessään katajaan. Tumppi rupesi panikoimaan ja kalliita sekunteja meni ,mutta selvittiinhän siitä. Muut pääsivät vähän karkuun. Heti rastilta lähdettäessä oli alamäki niin siinä iskettiin kapan kanssa letka kiinni ja omalla reitinvalinnalla keulille. Rastia lähestyttäessä oli jyrkänne ja suo. Jyrkänteeltä alas ja suoraan suon yli seuraavaan mäkeen rastille seuraillen mitä kapa tekee.Hän lähti kiertämään jyrkännettä ja koukkasi suollakin vielä ohi mäestä jossa rasti oli. Pummihan sieltä seppäselle ja ei muutakun urku auki seuraavalle rastille. Hetken luulin olevani ylhäisessä yksinäisyydessä, kunnes hallitseva mästare puhalsi väkisin kiinni. Yhteinen matkan teko jatkui aina viimeiselle rastille, sitten jakke iski suoraan johonkin puskiin kun yritti irtiottoa. Enää ei riittänyt virtaa lähteä perään kun alkoi käsistä lähteä tunto kun oli painanut koko kisan lyhythihaisella niinkuin begi myös. Sattumalta osuin hyvä pohjaiselle kalliolle ja siinä sitten loikoteltiin menemään ja metsä raikasi. Sitten alkoi näkyä jotain tietä vasemmalla, kappas täähän on tää rantatie. Maali näkyikin jo kahden sadan metrin päässä, mutta ei voinut nuolaista ennen kuin tipahtaa. Takaa tietältä kuului perkele. Lentomekaanikollamme akilla oli tuuli kääntynyt, hän otti oivan reitinvalinnan polkua ja tietä pitkin viimeiseltä rastilta maalin mutta se ei riittänyt vaikka kuinka puristi menemään. Jakella oli sauma jatkaa voitto putkea mutta hermo petti juuri ennen maalia. Tasaiseen tahtiin sieltä uroskarhuja tuli maaliin. Nuoret urokset roope ja juti vähän yllättivät sisukkuudellaan. Tulihan se tumppikin sieltä. Kivvaa taas oli! Huuteli hän matkalla maalin kun lähdettiin hakemaan rasteja. Tumppikin sai lämmintä vaatetta päälle ja lähdettiin Ahlaisten K-marketista hakemaan lisä eväitä kun epäiltiin miten kellahtelainen oli sapuskaa hommannut. Siitä sitten Oodeenkloppiin viettämään bankettia...

    Oodeenklopissa oli jo sauna lämmin kun päästiin perille. Vähän saunottiin ja istuttiin kylpytynnyrissä. Siinä sitten ruokailtiin ja sen jälkeen heti puheenjohtaja tumppi avasi kokouksen. Käytiin kautta läpi joka äijän kohdalla, pari plakettia tuli SM:stä, that´s it. Sen jälkeen uroskarhujen master tseffit k-p, lahdemäki ja raksamies "ei tässä missään jäniksen selässä olla" eetu rupesivat leipomaan suklaamuffineita, mistä tulikin suklaalaatta. Ei se nyt ihan harakoille mennyt. Sitten saunaan, meren kautta kylpytynnyriin. Siinä se ilta meni istuessa ja höpistessä. Ny aletaa pojat reenaa!!!

Tulokset:

1. Hermmani Willman 53.12
2. Aki Saari 53.39
3. Jarkko Koivumäki 54.03
4. Kari-Pekka Seppänen 54.14
5. Pekka Aalto 58.27
6. Petja Pöyhönen 1.00.30
7. Konsta Jutila 1.00.34
8. Roope Lohikoski 1.01.13
9. Heikki Haapakoski 1.02.20
10. Tuomas Mikkola 1.17.00

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Uroskarhut

Uroskarhut

About

"Uroskarhut on vuonna 2008 perustettu rastikarhujen miesten edustusryhmä. Mottona miehillä toimii: "Hauskaa suunnistaen", jota toteutetaan mitä moninaisimmin tavoin." Tämä oli toiminta-ajatus ryhmän perustamiseen. Nykyisellään Uroskarhut on aikalailla irtautunut Rastikarhuista, koska suurin osa on joko lopettanut kilpasuunnistamisen tai vaihtanut seuraa. Nykyisellään Uroskarhut on Uroskarhut ry, joka vieläkin touhuu ihan omiaan mitä moninaisimmin tavoin, mutta yhdistyksen perustamisen pääajatus oli multisport tominnan tukeminen sekalaisen seurakuntamme jäsenille. Ja kuten tässä on huomattu, kaikki urheilu käy!

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.

Archives

Lukijat