torstai 25. lokakuuta 2012
Ratametsuri uskaltautui kilpaluja edeltävällä viikolla tutustumaan kilpailumaastoon. Seuraavassa mietteitä ja vinkkejä viikonlopun tuimaan taistoon:

Kilpailumaasto on syksyn sateiden jälkeen todella liukas, mikä saattaa osin hidastaa juoksijoiden kulkua huomattavasti. Maastossa on siis todella vettä vaikka muille jakaa. Avosoille (tai siis avovesistöön) en suosittele menemään. Ahlaisten kovakuntoiset metsämiehet ovat onnistuneet raivaamaan osan metsästä aika rajuin ottein, joten maastosta löytyy yllättävän hitaitakin osioita.

Kilpailurata on siis noin 5km (noin parin sadan kirosanan mittainen) semihaastava uintireissu. Ratamestari on pyrkinyt käyttämään kaikki maaston juoksukelpoiset osiot ja säästämään ne parhaimmat ryteiköt sitten seuraaviin kilpailuihin.

Kilpailun tulee voittamaan todennäköisesti se, joka tulee ensimmäisenä maaliviivan yli. Toisaalta uusien sääntömuutosten uhka leijuu kilpailujen yllä, joten mitään ei voida pitää itsestään selvyytenä

Ratamestarin suosittelema kolmen esineen selviytymissetti mestaruuskilpailuihin: Teltta, Kanootti ja Sveitsin armeijan linkkuveitsi, joka sisältää mm. liekinheittimen ja jesarirullan.

Lopuksi vielä kilpailurata ratametsurin miettein:
-Oho lähtöpaikka löyty
-Missä hiivatissa se ykkönen täällä on
-Onks tänne rakennettu jotain uusia mäkiä?
-Mikä järvi toi tossa on?
-Missä mun kanootti on?
-Kyllä täältä varmaan jotain hyvää maastoakin löytyy..
-AVOKALLIO! No ei tääl pääs juoksee ku on nii liukasta et on persiilläs.
-Jaha missäs se mun KANOOTTI taas olikaan?
-JA MISSÄ NE MEIDÄN MÖNKIJÄT OIKEEN ON?
-Puolväli ja vielä elossa
-Aika hyvää maastoa tässä (ironiseen äänensävyyn)
-Loppu tullaan ku lentämällä
-Kuka tän kartan on oikee väkertäny? (Yrittää etsiä nimiä kartasta)
-(Paiskoo karttaa pitkin metikköä)
-Loppukiri viimeseltä rastilta maaliin -> (kaatuu piikkilankaan)

Onnea viikonLOPUN urhoiluun!
T: Ratametsuri

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Uroskarhut

Uroskarhut

About

"Uroskarhut on vuonna 2008 perustettu rastikarhujen miesten edustusryhmä. Mottona miehillä toimii: "Hauskaa suunnistaen", jota toteutetaan mitä moninaisimmin tavoin." Tämä oli toiminta-ajatus ryhmän perustamiseen. Nykyisellään Uroskarhut on aikalailla irtautunut Rastikarhuista, koska suurin osa on joko lopettanut kilpasuunnistamisen tai vaihtanut seuraa. Nykyisellään Uroskarhut on Uroskarhut ry, joka vieläkin touhuu ihan omiaan mitä moninaisimmin tavoin, mutta yhdistyksen perustamisen pääajatus oli multisport tominnan tukeminen sekalaisen seurakuntamme jäsenille. Ja kuten tässä on huomattu, kaikki urheilu käy!

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.

Archives

Lukijat