perjantai 9. marraskuuta 2012

Hölkkäämistä, hukkumista ja hukassa olemista 


Uroskarhujen viikkokatsaus alkaa tuttuun tapaan siitä viikonpäivästä mistä sen ei ainakaan kuuluisi alkaa eli perjantaista.

Perjantaina 2.11 oli vuoro kauden ensimmäisen yäkupin osakilpailun Raumalla. Raumalaiset tarjosivat haastavan ja kovatasoisenkin yöharjoituksen. Uroskarhuilla suoritukset vaihtelivat hyvästä hylsyyn ja hukassa olemiseen. Yäkuppi oli kuitenkin vasta esimakua tulevien päivien rääkistä.

Seuraavana aamuna klo.12 starttasi Mustalahden hölkkä, jossa uroskarhujen juoksuvauhti vaihteli kovasta kävelyyn. Saman päivän iltana järjestettiin Hiisin yösprintti Eurajoella. Ainoastaan K-P oli paikalla edustamassa Uroskarhuja.

Sunnuntai aamuna oli päätetty pitää Rastikarhujen yhteislenkki Isossamäessä. Paikalla oli vajaa kymmenen innokasta uroskarhua. Reilu puolitoista tuntiahan siinä tuli lenkkeiltyä jo edellisistä treeneistä väsynein jaloin.

Maanantaina oli luvassa uintia, joka on muodostunut Uroskarhujen varsinaiseksi leipälajiksi sillä Uroskarhut on jo nähty muutamana kertana polskimassa Porin uudessa uimahallissa. Uiminen on jäänyt kuitenkin vähemmälle. Vaihtoehdoksi on löytynyt pituussukellus ja uimahypyt sekä hengityksen pidättely. Vesijuoksussakin Uroskarhut pystyivät sekoittamaan muiden harjoittelu rytmit ja keksittiin siinä jopa tapa miten tämäkin harjoitus saatiin tuntumaan rankalta.

Tiistaina oli aika syksyn ensimmäisen jumpan. Aluksi hölkkäiltiin puolentunnin alkuverryttely, jonka jälkeen siirryttiin Uudenkoiviston koulun saliin kuntoilemaan. Puolentoistatunnin ajan tehtiin jos jonkinlaista kuntoilua porrasjuoksusta ja juoksutekniikasta perus kuntopiiriin. Keskiviikkona herättiin, joka paikka kipeänä edellisen päivän rääkistä. Muutama rohkea uroskarhu sai itsensä raahattua aamulla Isoonmäkeen loikkimaan SSA:n harjoituksiin.

Torstaina 8.11 oli vuorossa Yäkupin toinen osakilpailu Raumalla. Toisen yäkupin taso ei ollut yhtä kova kuin ensimmäisen, joten Uroskarhut olivatkin kärkisijojen tuntumassa. Tunnelmaa latisti kuitenkin erään Uroskarhun ottama hylsy kolmannelta sijalta.

Suunnistuskausi 2012 alkaa olemaan paketissa ja uusi reenikausi  kohti ensivuotta lähenee kovaa vauhtia. K-P teki viime vuoden innoittamana videon tapahtumista Uroskarhujen näkökulmasta.


Tekstiä tuottanut K-P ja Heikki
Video By: K-P



0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Uroskarhut

Uroskarhut

About

"Uroskarhut on vuonna 2008 perustettu rastikarhujen miesten edustusryhmä. Mottona miehillä toimii: "Hauskaa suunnistaen", jota toteutetaan mitä moninaisimmin tavoin." Tämä oli toiminta-ajatus ryhmän perustamiseen. Nykyisellään Uroskarhut on aikalailla irtautunut Rastikarhuista, koska suurin osa on joko lopettanut kilpasuunnistamisen tai vaihtanut seuraa. Nykyisellään Uroskarhut on Uroskarhut ry, joka vieläkin touhuu ihan omiaan mitä moninaisimmin tavoin, mutta yhdistyksen perustamisen pääajatus oli multisport tominnan tukeminen sekalaisen seurakuntamme jäsenille. Ja kuten tässä on huomattu, kaikki urheilu käy!

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.

Archives

Lukijat