tiistai 2. heinäkuuta 2013
 Uroskarhujen voittokulku on kantanut niinkin pitkälle, että saamme kunniallisesti julkaista 100. tekstin. Samalla haluamme myös onnitella Laihian vahvistusta Saarea, joka pääsi juuri  miesten ikään.

Virallisen osuuden jälkeen, voimme muistella viime päivien tapahtumia. Kaksi kilpailua on jo käyty ja tunnelmat ovat paniikin sortoiset. Coach Lahnamäki jäi majoitukselle nukkumaan, kun muut karhut kilpailivat Krokvatnetin mäissä. Kilpailu oli tosin kevyempi kuin ensimmäisen päivän, koska nuosua kertyi vähemmät, mutta kyllä kisa silti löi hyvät hapot jalkoihin. Norskit hämmensivät lähtöaikojen kanssa, kun numerolapussa luki eri lähtöaika kun taululla. Mutta onneksi ajat sai vielä lähtöpaikalla vaihdettua ja turhalta odottelulta vältyttiin. Ensimmäisenä metsään päästettiin Jakke ja Hegu. Rata oli kolmannelle rastille sama. Alkumatkan ylämäen jälkeen alkoi alamäki, jota oli hyvä lasketetella melkein loppuun asti. Jakkelle tuli metsässä pari pientä hakua, joiden takia eroa kärkeen jäi 23s. Hegu ei tehnyt virheitä, mutta kulku ei ollut ilmeisesti parasta.  Kp pystyi tällä kertaa voittamaan Hegua parisen minuuttia saatuaan matkalla hyvää peesiapua ja tehtyään melko virheettömän suorituksen. Kokonaistilanne on kuitenkin aika tasainen ja seuraava kilpailu voi olla todella ratkaiseva yhteitulosten kannalla. Kärkeen ei kaksikolla taida enää olla mahdollisuuksia kokonaiskilpailussa, mutta perässä hönkivä norski poikien pitäisi pystyä voittamaan. Petjalla oli jonkin verran ongelmia ja tuloksena oli pieni notkahdus ensimmäisen päivän kisasta. Eetu teki päivän kovimman suorituksen yltämällä jaettuun ensimmäiseen sijaan Eevert Toivosen kanssa. Henkisesti kilpailu oli kuitenkin voitettu. Koska kaupat olivat sunnuntaina kiinni, palautuminen hoidettiin letuilla, joita Kp ahmi vain 9 kappaletta, vaikka uho oli kovempi. '

Toista kilpailupäivää seurasi välipäivä, jolloin oli aikaa ajaa 200km etelämpään, seuraavan kolmannen ja neljännen kilpailun kaupunkiin Harstadiin. Jälleen kun Seppänen on kuskina, tuli reitiksi valittua maisemareitti, jonka ajomukavuudesta kiistellään vieläkin. Harstadissa pienen pyörimisen jälkeen karhut löysivät itsensä kahvilasta tilaamassa ökykalliita hampurilaisia. Aterian ja majapaikan katsastamisen jälkeen seuraava määränpää oli Grottebadetin kylpylä, joka oli kaivettu kallion sisään. Sisältä kylpylä oli oikein nykyaikainen ja mainio. Vesiliukumäki, joka oli varustettu ajanottojärjestelmällä tuotti suurta huvia, kun pojat kisailivat kuka on ensimmäinen alhaalla. Holmberg taisi tällä kertaa viedä niukan voiton. Suurta hämmennystä aiheutti paikallinen hikikoppi, huone joka muistutti höyrysaunaa. Huoneen olisi voinut tunnistaa saunaksi, jos sen seinät olisi tehty jostain muusta kun suurista vaaleanpunaisita muovielementeistä, tunnella huoneessa oli kiistanalainen. Suuren helpotuksen toi sauna, joka alkoi muistuttaa jo suomalaista tekoa, tosin kiuas oli taas kerran korvattu pihagrillillä, josta puuttui puolet kivistä. Eipä kestänyt kauaa, kun kiuas oli jo heitetty kylmäksi. Illalla oli tarjolla pyttipannua ruuaksi, jonka jälkeen pääsi ansaitulle levolle.

Tänään on edessä kolmas kilpailu, joten nyt tankkaamaan ja valmistautumaan koitokseen.
-Jakke ja Kp

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Uroskarhut

Uroskarhut

About

"Uroskarhut on vuonna 2008 perustettu rastikarhujen miesten edustusryhmä. Mottona miehillä toimii: "Hauskaa suunnistaen", jota toteutetaan mitä moninaisimmin tavoin." Tämä oli toiminta-ajatus ryhmän perustamiseen. Nykyisellään Uroskarhut on aikalailla irtautunut Rastikarhuista, koska suurin osa on joko lopettanut kilpasuunnistamisen tai vaihtanut seuraa. Nykyisellään Uroskarhut on Uroskarhut ry, joka vieläkin touhuu ihan omiaan mitä moninaisimmin tavoin, mutta yhdistyksen perustamisen pääajatus oli multisport tominnan tukeminen sekalaisen seurakuntamme jäsenille. Ja kuten tässä on huomattu, kaikki urheilu käy!

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.

Archives

Lukijat