torstai 6. kesäkuuta 2013

Tiistaina 4.6 oli tarjolla kisailua Ulvilan Kuorilassa Am-keskimatkan merkeissä. Miesten pääsarjaan lähtivät haastamaan Hermanni, Ville S, Petja, Heikki, Tumppi, Riku, Eetu ja allekirjoittanut.. Kapa lähti kalastelemaan palkintoja virkistyskassaan H20-sarjassa ja Antti H18-sarjassa. Myös Juti ja Roope osallistuivat kilpailuun H16-sarjassa.
                       Kilpailukeskukseen saavuttaessa sää oli oikein hieno ja aurinkoinen, ehkä jopa liian hyvä kilpailuun.  Lähtöpaikalle hölkätessä kuuma ja painostava ilma teki juoksemisesta tukalaa ja tätä myös monet karhut valittivat. Lähtöpaikalla miehet pääsivät yksitellen metsään, kun samaan aikaan ukkonen jo jyristeli jossain kaukana. Oma suoritukseni lähti aika heikosti, alussa tuli virheitä ja kuuma ilma teki juoksusta raskasta. Radan loppuvaiheilla taivas alkoi näyttää uhkaavalta ja ukkonen jyrisi jo lähellä. Lopulta taivas repesi ja taivaalta alkoi sataa peukalonpään kokoisia rakeita. Selvisin lopulta maalin, tosin paljon märempänä kuin lähtiessä. Suorituksia vertaillessa muillakin oli ollut vaikeuksia.

                      Kilpailun jälkeen oli tarkoitus mennä Hermannin mökille Oodeenkloppiin saunomaan ja paljuilemaan. Ongelmana oli vain, että kellahtelaiset olivat unohtaneet täyttää paljun. Ongelma ratkaistiin hyvällä tiimityöskentelyllä. Koska puutarhaletkukin oli hukassa, alettiin paljua täyttää ämpäreillä merestä ja saunan hanasta kantamalla. Operaatio Täytössä raksamies Holmberg osoittautui ilmiömäisen tehokkaaksi kantamalla merestä vettä ämpäri toisen jälkeen. Lopulta palju saatiin täyteen, vesi ei tosin ollut puhtainta, mutta se ei tässä hädässä haitannut. Paljun lämpeämisen ajaksi siirryimme sisätiloihin ruokailemaan. Kilpailun tulokset löytyvät Uran sivuilta. Kuvia ja GoPro-video kilpailusta tulee myöhemmin.
-Jakke

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Uroskarhut

Uroskarhut

About

"Uroskarhut on vuonna 2008 perustettu rastikarhujen miesten edustusryhmä. Mottona miehillä toimii: "Hauskaa suunnistaen", jota toteutetaan mitä moninaisimmin tavoin." Tämä oli toiminta-ajatus ryhmän perustamiseen. Nykyisellään Uroskarhut on aikalailla irtautunut Rastikarhuista, koska suurin osa on joko lopettanut kilpasuunnistamisen tai vaihtanut seuraa. Nykyisellään Uroskarhut on Uroskarhut ry, joka vieläkin touhuu ihan omiaan mitä moninaisimmin tavoin, mutta yhdistyksen perustamisen pääajatus oli multisport tominnan tukeminen sekalaisen seurakuntamme jäsenille. Ja kuten tässä on huomattu, kaikki urheilu käy!

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.

Archives

Lukijat