lauantai 29. syyskuuta 2012
Selvittiinhän SM-yöstäkin lopulta vaikka melko seikkailu siitä tulikin. Uroskarhut lähtivät yöhön vakuuttavalla kokoopanolla, mutta taktiikat eivät nyt purreet Kuusankosken syksyisessä yössä. Ainoa Uroskarhu joka pystyi tekemään hyvän suorituksen SM:issä oli Aki, joka toikin kotiin syksyn ainoan plaketin Uroskarhuille olemalla jaettu 10. 

Nopea katsaus muihin suorituksiin. Allekirjoittanut ei lähtenyt kovin odotuksin kisaan, mutta olisi toivonut kuitenkin että lamppu olisi kestänyt yli 6. rastin. Loppumatka olikin sitten kynälampun kanssa seikkailua.( K-P:n reitti.) Loppumatkasta tultiin yönmestarin, Heikin, perässä joka oli ilmeisesti tehnyt alkumatkalla jotain pientä virhettä sillä sijoitus oli vain muutama pykälä itseäni parempi. Hermanni taasen esitti tasapaksua SM kisa puurtamistaan olemalla jälleen hyvin lähellä plakettia, mutta silti niin kaukana. Sijoitus oli tällä kertaa 12. Petjallakaan ei mennyt sitten ihan putkeen ja hän täydensi Uroskarhujen yötä keskeyttämällä kisansa.

Rastikarhujen tytöille ja naisille kunnianosoitus, sillä he näyttivät kyllä nyt tässä kilpailussa miehille kaapin paikan onnistumalla laajalla rintamalla. Uroskarhujen puolustukseksi täytyy sanoa, että kovin mies oli jäänyt ilmeisesti kotiin reenaamaan sillä Konsta iski Kirjurinluodon maanantairasteilla viikonlopun parhaan Uroskarhu suorituksen voittamalla A-Radan. Maanantairastien tulokset.

Jaa a.. Ei kai tässä nyt sitten muuta kuin pikku hiljaa reenailemaan kohti uutta kautta, vaikka onhan tässä tänäkin vuonna vielä pari kovaa koitosta edessä. 25-Manna ja UKM vaikka nyt esimerkiksi. 

Kynämies Seppänen

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Uroskarhut

Uroskarhut

About

"Uroskarhut on vuonna 2008 perustettu rastikarhujen miesten edustusryhmä. Mottona miehillä toimii: "Hauskaa suunnistaen", jota toteutetaan mitä moninaisimmin tavoin." Tämä oli toiminta-ajatus ryhmän perustamiseen. Nykyisellään Uroskarhut on aikalailla irtautunut Rastikarhuista, koska suurin osa on joko lopettanut kilpasuunnistamisen tai vaihtanut seuraa. Nykyisellään Uroskarhut on Uroskarhut ry, joka vieläkin touhuu ihan omiaan mitä moninaisimmin tavoin, mutta yhdistyksen perustamisen pääajatus oli multisport tominnan tukeminen sekalaisen seurakuntamme jäsenille. Ja kuten tässä on huomattu, kaikki urheilu käy!

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.

Archives

Lukijat