torstai 6. syyskuuta 2012
Kll-kisoissa poikien kanssa päiviteltiin että nyt pitäisi alkaa reenaamaan, ja siihe todellisesti ryhdyttiin. Maanantaina oli hyvä lähteä vetämään porukalla mäkivetoja Ruosniemeen. Paikalla olivat Aki, Kapa, Hegu, Jarkko ja karhunkaatajista Ville Sundelin.  Hyvien lämmittelyjen jälkeen alettiin sitten paahtamaan mäkeä ylös. Ilma oli mitä hienoin, tankkaus sujui mutta kunto hankasi vastaan. Kun oltiin tyytyväisiä lähdettiin kotiin palauttelemaan seuraavan päivän harjoitukseen.

Tiistaina oli tarjolla Osalassa Kellahtelaisten  järjestämä suunnistusrata. Harjoitus oli retrohenkinen, nimittäin kartta oli suoraan 80-luvulta ja leimasimena toimi tietysti pihtileimasimet. Mukana olivat Petja, Saari, Kapa, Kellahtelainen, Hegu, Jarkko ja pari kuokkavierasta Ulvilasta. Metsään lähdettiin porukalla. Hyvinhän se alkoi, kun ykköstä haettiin porukalla eikä edes löydetty rastia. Siitä sitten porukka alkoi hajoamaan. Kakkos välillä karttaan ei ollu tullu mitää suuria muutoksia, otettiin Kapan kanssa sama reitinvalinta ja lippu löyty komiasti, just rastille tultaessa Kellahtelaine ilmesty jostain puskasta ja kohautti ohi. Kolmannella rastivälillä oli tullut muutoksia karttaan, metsää oli hakattu ja pohja oli aikas huonokulkuista. Itsellä lippu löytyi hyvin ja rastivälin kruunasi kun kotikenttäpelaaja Kellahtelainen pummasi, ja alkoi itsekin jo pyöritellä päätän ja naureskella tullessaan rastille. Neloselle ei ollut mitää ihmeempiä, rastille kertyi porukkaa ja lähdimme siitä  kiertämään järveä vasemman kautta kartan mukaan. Muutoksia karttaan oli ilmeisesti tullut ja pian rastilta lähdettyä vastassa oli pari metrinen vadelmapusikko. Siitä sitten lähdettiin murjomaan läpi, ja kyllähän siinä pojilla naurua riitti. Toivottavasti tästä saadaan videota myöhemmin. Viides rasti löytyi pienen pyörimisen jälkeen. Kuudennelta asti loppumatka vedettiin Hegun kanssa tasaisin vuorovedoin. Kartta piti suht koht hyvin paikkansa, lukuun ottamatta Kemiran läjitysalueita, jotka nekin saatiin piirrettyä käsin. Pois päästiin koko porukka, vaikka lähtiessä olikin pientä epävarmuuttaa. Reenin jälkeen seurasi saunomista, uintia ja chilimakkaraa... Reeni oli omasta mielestä onnistunut, vaikka ratamestarin tavoiteaikoihin ei ihan päästy, tuloksia tulee mahdollisesti myöhemmin. Ja suuri kiitos Hermannille perheineen reenin järjestämisestä.

Viikoloppun olis tarkoitus kilpailla parisprintissä Isossamäessä, jos flunssa ei hypi päin näköä ja sitten ens viikonloppuna olis panostus sm-keskimatkaan ja viestiin.
-Jarkko

 Maanantain mäkivetoja
Osalan kartta ja rata, karttaan lisäilty tie ja läjitysalueet

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Uroskarhut

Uroskarhut

About

"Uroskarhut on vuonna 2008 perustettu rastikarhujen miesten edustusryhmä. Mottona miehillä toimii: "Hauskaa suunnistaen", jota toteutetaan mitä moninaisimmin tavoin." Tämä oli toiminta-ajatus ryhmän perustamiseen. Nykyisellään Uroskarhut on aikalailla irtautunut Rastikarhuista, koska suurin osa on joko lopettanut kilpasuunnistamisen tai vaihtanut seuraa. Nykyisellään Uroskarhut on Uroskarhut ry, joka vieläkin touhuu ihan omiaan mitä moninaisimmin tavoin, mutta yhdistyksen perustamisen pääajatus oli multisport tominnan tukeminen sekalaisen seurakuntamme jäsenille. Ja kuten tässä on huomattu, kaikki urheilu käy!

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.

Archives

Lukijat