keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Uroskarhut lähtivät hyvän kokoisella porukalla sm-keskimatkalle iskemään. Matkaan lähdettiin heti perjantaina kun koulusta selvittiin. Mukana kisoissa Kapa, Hegu, Hermanni, Aki, Petja, Antti, Pekka M, Konsta ja allekirjoittanut. Majoitukseen saavuttiin perjantai illalla, ja uroskarhut menivät uskollisena aikasin nukkumaan, tavoitteena oli päästä iskemään seuraavan aamun karsintaan.

Lauantai aamulla karssinnan uroskarhuista avasi Jarkko. Metsään lähdettiin hyvällä fiilingillä ja suoritus onnistui tasaisen varmasti. A-finaalipaikka irtosi 12. sijalla. Heguu haastateltiin ja vastauksena saatiin: "no comments". Juti päästettii mettää ja alku meni kuulemma iha hyvi, mut sit oli tullu kuulemma virhettä ja loppumatkal touhu ei ollu enää maistunu, B-finaaliin mentii. Kapa lähti mettään hyvillä mielin, vaikka oli ollu kipeenä alkuviikosta. Meno oli aika takkuista, mutta sillä päästiin juuri A-finaaliin. Hermanni lähti lönköttelemään puoli valoilla, pari minuuttia hakua ja thats it...A-finaaliin. Akilla oli meno päällä, mutta kasi rasti ei maistunut ja hylsy tuli,pitäkää tunkkinne! Aki siis lähti iskemään B-finaaliin.


Iltapäivällä finaalit alkoivat, ja itsellä menohaluja oli liikaa ja kova vauhti kostautui puolessa välissä. Loppumatka oli hölkkäilyä ja sijoitus oli 20 päälle. Hermanni otti semi hyvin pummia ja raskas maasto teki tehtävänsä, sijoitus oli 11. Konstalla loppui hiilet rillistä ja miehelle oli maistunu vaan kaksi viimistä rastia...siinä oli kilpailutoimitsijoilla ihmettelemistä kun sankari pääsi maaliin. Aki iski B-finaalissa ja putsasi palkintopöydän, palkintona oli 1,45 kilon ruisleipä.

Illalla kelluttiin kylpylässä ja palauteltii seuraavan päivän viestiin. Huomenna nähdään miten äijie käy sm-viestissä.
-Jarkko

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Uroskarhut

Uroskarhut

About

"Uroskarhut on vuonna 2008 perustettu rastikarhujen miesten edustusryhmä. Mottona miehillä toimii: "Hauskaa suunnistaen", jota toteutetaan mitä moninaisimmin tavoin." Tämä oli toiminta-ajatus ryhmän perustamiseen. Nykyisellään Uroskarhut on aikalailla irtautunut Rastikarhuista, koska suurin osa on joko lopettanut kilpasuunnistamisen tai vaihtanut seuraa. Nykyisellään Uroskarhut on Uroskarhut ry, joka vieläkin touhuu ihan omiaan mitä moninaisimmin tavoin, mutta yhdistyksen perustamisen pääajatus oli multisport tominnan tukeminen sekalaisen seurakuntamme jäsenille. Ja kuten tässä on huomattu, kaikki urheilu käy!

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.

Archives

Lukijat