perjantai 8. kesäkuuta 2012
Tampere Games kisattiin vuonna 2012 kolmipäiväisenä. Perjantain sprintti, lauantain keskimatka ja sunnuntaina pitkämatka. Sprintti kisattiin aivan Tampereen keskustassa Tammerkosken vierellä ja keskimatka ja pitkämatka  Pinsiön kangasmaastoissa. Uroskarhuista Tampere Gameseihin osallistuivat vain K-P ja Jarkko

Perjantain sprintti oli kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen kokemus sillä eihän sitä joka päivä päästä Tampereen keskustaan kisaamaan. Sprintti oli haastavampi ja omasta mielestäni jopa parempi kuin SM-sprintti Hervannassa. Sprintin alussa oli puistomaisempaa suunnistusta, mutta lopussa päästiin juoksemaan Tammerkosken padollekin, jossa ainakin itselläni ja kuulemma myös monella muulla oli ongelmia eri korkeudella olevien tasojen välillä.

Sprintin Reittihärveli




Lauantain keskimatka kisattiin siis Pinsiön kangas-suppamaastossa. Maasto oli paikka paikoin kivikkoista ja omalta kohdaltani kisa menikin aika paljolti nilkkoja liialti varojen. Kunnon kisafiilistä en tahtonut koko viikonloppuna saada ja myös se vaikutti todennäköisesti suorituksiin. Virheet jäivät kuitenkin keskimatkalla vähäisiksi ja kokonaissuoritus oli vähintään kohtuullinen

Keskimatkan Reittihärveli



Sunnuntain pitkämatka tuntui jo etukäteen turhan pitkältä matkalta edeltävän kilpailurupeaman jälkeen, mutta ei ennenkään 9 kilometrin matkaa ole pelätty ja maastoon lähdettii taas nauttimaan suunnistuksen riemusta. Pitkänmatkan kartan mittakaava oli 1:15 000 ja se tuotti ainakin alussa itselleni ongelmia. Ongelmia koitui myös kun nilkkatuen hiertämisen vuoksi suunnistussuoritus keskeytyi hetkellisesti ja uutta vauhtia otetiin kun nilkkatuki oli lopulta saatu pois. Sunnuntain maasto oli lauantain maastoa vaihtelevampaa, mutta pääosin kohtuu nopeakulkuista kangasmaastoa. Virheitä ei muuten tullut, mutta välillä 11-12 sähkölinja hahmottui vauhdissa virheellisesti tieksi. Kun ihmetyksestä oli sähkölinjan luona toivuttu ja uusi reittisuunnitelma niemen kiertämiseksi tehty. Matka pääsi taas jatkumaan. Juoksukunto ei kuitenkaan vielä riitä näihin matkoihin ja ero kärkeen kasvoi turhan suureksi.

Pitkänmatkan Reittihärveli (GPS unohtu sammuttaa et mennään ny sit näin manuaalisesti)


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Uroskarhut

Uroskarhut

About

"Uroskarhut on vuonna 2008 perustettu rastikarhujen miesten edustusryhmä. Mottona miehillä toimii: "Hauskaa suunnistaen", jota toteutetaan mitä moninaisimmin tavoin." Tämä oli toiminta-ajatus ryhmän perustamiseen. Nykyisellään Uroskarhut on aikalailla irtautunut Rastikarhuista, koska suurin osa on joko lopettanut kilpasuunnistamisen tai vaihtanut seuraa. Nykyisellään Uroskarhut on Uroskarhut ry, joka vieläkin touhuu ihan omiaan mitä moninaisimmin tavoin, mutta yhdistyksen perustamisen pääajatus oli multisport tominnan tukeminen sekalaisen seurakuntamme jäsenille. Ja kuten tässä on huomattu, kaikki urheilu käy!

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.

Archives

Lukijat