tiistai 5. kesäkuuta 2012
Tämän vuoden SM-sprintit kisailtiin Tampereen Hervannassa. Kyseiset kilpailut oli tarkoitettu R1 ryhmälle eli Seniorikarhuja ei kilpailemassa nähty.
Kilpailun karsinnat alkoivat yhdeksän aikoihin. Useimpien sarjojen karsinoissa riitti, että teki hyväksytyn  suorituksen, jotta pääsisi A-finaaliin. Uroskarhuista kaikki pääsivät A-finaaliin (jopa allekirjoittanut).

Finaaleissa menestys oli vaihtelevaa: sijoja 8.-26.
Parhaimpina K-P 8. ; Aki 11. ; Jarkko 11.
Mainittakoon, että Naaraskarhut rohmusivat melkoisen plaketti kokoelman, joten onnea myös heille.
Saatinpahan plakettia nuorille Uroskarhuille pitkän tauon jälkeen  " JEEE"

Kilpailuissa pärjäsi, jos jaksoi juosta kovaa ja osasi katsoa sitä värikästä paperin palaa.
Kilpailumaasto ei tietysti ollut huonoa vaan pääasiassa puistoa tai asfalttia. Oman haasteensa sprinttiin tekee kova vauhti jolloin suunnistuksesta tulee entistä hankalempaa. Itselläni paketti ei pysynyt ihan kasassa Finaalissa. Karsinnasta ja Finaalista pitäisi tulla videomateriaalia ainakin toivottavasti.



   K-P 8. sija

                                           
H18 A-finaali                                                                 H18 karsinta

Heikki
(ps. yritän saada headcam videot valmiiksi. Saatta vähän kestää)


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Uroskarhut

Uroskarhut

About

"Uroskarhut on vuonna 2008 perustettu rastikarhujen miesten edustusryhmä. Mottona miehillä toimii: "Hauskaa suunnistaen", jota toteutetaan mitä moninaisimmin tavoin." Tämä oli toiminta-ajatus ryhmän perustamiseen. Nykyisellään Uroskarhut on aikalailla irtautunut Rastikarhuista, koska suurin osa on joko lopettanut kilpasuunnistamisen tai vaihtanut seuraa. Nykyisellään Uroskarhut on Uroskarhut ry, joka vieläkin touhuu ihan omiaan mitä moninaisimmin tavoin, mutta yhdistyksen perustamisen pääajatus oli multisport tominnan tukeminen sekalaisen seurakuntamme jäsenille. Ja kuten tässä on huomattu, kaikki urheilu käy!

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.

Archives

Lukijat