lauantai 16. kesäkuuta 2012
Nyt on kulunut jo turhan paljon aikaa Jukolasta, mutta tekstiä ei vieläkään ole saatu aikaiseksi. Syiksi voi nimetä juhannuksen ja leirit ja ja ja ... mutta sitten asiaan :)

Uroskarhuista muodostettiin Jukolaan tänä vuonna hyvinkin nuori joukkue, jonka vanhin jäsen (minä) oli vasta 18-vuotias. Nuorella joukkueella oli intoa vaikka muille jakaa, mutta tämä vuosi meni vielä harjoitellessa. Kokonaispanos nuorelta joukkueelta oli kuitenkin ainakin itseni mielestä vähintäänkin tyydyttävä sillä aivan katastrofaaliselta suoritukselta ja hylkäykseltä vältyttiin. Yksittäisinä suorituksina voisi nostaa esille Heikin suorituksen kun Heikki osoitti ettei suunnitelma: pitkä mies pitkälle yölle ollut aivan fiasko. Myös Akin toisen osuuden juoksu oli mielestäni onnistunut sillä hän sai paikkailtua hyvin omia virheitäni avausosuudella nostettuuan joukkuetta reilut 100 sijaa. Nuorten joukkueen tulokset. Uroskarhujen kokeneempi kaarti suoritti oman suunnistusurakkansa rastikarhujen muissa joukkueissa.

Valmiina starttiin ?
Avausosuudesta jossa itsekki juoksin voisi kertoa vähän enemmän, sillä se oli kolmen kovan uroskarhun näytöstä ... melkein. Uroskarhut K-P, Tumppi ja Begi oli kaikki asetettu joukkueidensa kovimmalle osuudelle, josta ei ainakaan vauhtia tulisi puuttumaan. Alkufiilikset olivat ennen starttia hieman jännittyneet ja varsinkin Tumppia jännitti aloituksen ensikertalaisena. Ei siinä silti kauheasti ehdi miettimään kun säntää metsään yli tuhannen muun juoksijan kanssa ja tunnelma oli taas kohdillaan kun päästiin vauhtiin. Tumpille alku aina hankala, lopussa kiitos seisoo, sanonta sopi suoritukseen liiankin hyvin ja hän vietti ensimmäiselle rastille mennessä turhankin paljon laatuaikaa mutta sitten tämä kokenut korpimetsien hirvikin pääsi vauhtiin Sipoonkorvessa. K-P ja Begi kohtasivat avausosuudella useaan otteeseen ja näytti melkein loppuun asti siltä, että Uroskarhu kaksikko pääsisi ottamaan toisistaan mittaa jopa maalisuoralla, mutta toisin kävi. Hieman ennen pellon ylitystä ja loppulenkkiä K-P meni iskemään polvensa kiveen ja joutui lopussa tästä syystä taipumaan. Toisen selityksen mukaan K-P:n kunto ei kestänyt, mutta jokainen uskoo mitä tahtoo. Tosiasia on että kovan kolmikon nopein oli Begi joka suoriutui Sipoonkorvesta ajassa 1.37.54. Toiseksi uroskarhuista tuli siis K-P ajalla 1.40.09 ja metsässä eniten urheilusta nauttinut tumppi saavutti ajan 2.15.28. Nähtäväksi jää tullaanko kovan kolmen revanssia näkemään tulevaisuudessa, mutta näistä kuvista ja tunnelmista täältä tähän ja ensi vuoteen.

Suunnistus terveisin K-P

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Uroskarhut

Uroskarhut

About

"Uroskarhut on vuonna 2008 perustettu rastikarhujen miesten edustusryhmä. Mottona miehillä toimii: "Hauskaa suunnistaen", jota toteutetaan mitä moninaisimmin tavoin." Tämä oli toiminta-ajatus ryhmän perustamiseen. Nykyisellään Uroskarhut on aikalailla irtautunut Rastikarhuista, koska suurin osa on joko lopettanut kilpasuunnistamisen tai vaihtanut seuraa. Nykyisellään Uroskarhut on Uroskarhut ry, joka vieläkin touhuu ihan omiaan mitä moninaisimmin tavoin, mutta yhdistyksen perustamisen pääajatus oli multisport tominnan tukeminen sekalaisen seurakuntamme jäsenille. Ja kuten tässä on huomattu, kaikki urheilu käy!

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.

Archives

Lukijat