lauantai 19. toukokuuta 2012
Uroskarhut ottivat haltuunsa jälleen uuden lajin, tällä kertaa Extreme Runin. Extreme Run on juoksutapahtuma, jossa juostessa ylitetään/alitetaan/kierretään esteitä. Tämä Extreme Run kilpailu käytiin Vantaan Hakunilassa, samassa kisakeskuksessa kuin tämän vuoden Jukolan viestikin. Kisa kävikin osaltaan hyvästä kisamaastoon tutustumisesta. Hakunilaan oli asteteltu hyvin monipuolinen esterata, joka sisälsi niin uintia, juoksua kuin Goljatin portaiden ylitystäkin. Tätä rataa lähtivät kolme uroskarhua haastamaan.

Uskalikot Jarkko, Petja ja K-P lähtivät kisaan jännittynein ja odottavin fiiliksin mitä tulevan piti. Heti alussa kävi selväksi, ettei liian hiljaa kannattanut lähteä juoksemaan, jotta esteiden ylitykset onnistuisivat luonnikkaasti eikä jouduttaisi odottelemaan. Ensimmäiselle esteelle, Goljatin portaille, päästiin alkukiihdytyksen jälkeen hyvistä asemista ja 1m korkuiset portaat ylitettiin vielä alkuinnostuksen valtaamana mallikaasti.

Seuraavaksi oli luvassa pätkä juoksua ja nauhojen alituseste, jossa kisaajat pistettiin kirjaimellisesti ryömimään mudassa. Mutaa ei kuitenkaan nyt pitkään jouduttu kestämään, sillä takaisin kisakeskukseen päin tulltaessa, ja Goljatin portaiden uusinnan ja muutaman muun esteen läpimenon jälkeen, päästiin sitten uimaan, ja sitä olikin jo odotettu. Vesi oli jäätävää, mutta niin oli uroskarhujen menokin kun he reippain vedoin kauhoivat puron poikki.

Radan ensimmäisellä kierroksella oli esteiden lisäksi välikiri kisa, joka oli myös odotettu tapahtuma. Välikirin voittajalle oli luvassa maineen ja kunnian lisäksi tuotepalkinto ja ennen kisaa oli uroskarhujen leiristä löytynyt uhkauksia, että kyllä tuo voitetaan. Kukkulan kuningas etapin mäessä uroskarhut olivat jo kuitenkin niin sippejä, että päätettiin ottaa rauhassa ja päämääränä ehjänä maaliin pääseminen.

Uroskarhut suorittivatkin radan melko mallikaasti ja loukkaantumisilta vältyttiin, vaikka verkkoesteellä eräs uroskarhu yritti olla vähän liian nopea. Rata suoritettiin aikaan 1.28.12. Tarkempia tuloksia ja lisää kisasta täältä http://www.extremerun.fi/

Kisasta jäi kaikille todella hyvä fiilis ja yhteistuumin päätettiin ensi vuonna tulla vähän isommalla porukalla uudestaan. Parannettavaa jäi kisasuorituksen lisäksi asustukseen, jolla päätettiin kaikki ensi vuonna häikäistä. K-P:lla eli iteselläni oli kisassa pääkamera josta yritän saada jotain koostetta aikaan joskus.



Ja saatiinhan se video lopulta tännekin.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Uroskarhut

Uroskarhut

About

"Uroskarhut on vuonna 2008 perustettu rastikarhujen miesten edustusryhmä. Mottona miehillä toimii: "Hauskaa suunnistaen", jota toteutetaan mitä moninaisimmin tavoin." Tämä oli toiminta-ajatus ryhmän perustamiseen. Nykyisellään Uroskarhut on aikalailla irtautunut Rastikarhuista, koska suurin osa on joko lopettanut kilpasuunnistamisen tai vaihtanut seuraa. Nykyisellään Uroskarhut on Uroskarhut ry, joka vieläkin touhuu ihan omiaan mitä moninaisimmin tavoin, mutta yhdistyksen perustamisen pääajatus oli multisport tominnan tukeminen sekalaisen seurakuntamme jäsenille. Ja kuten tässä on huomattu, kaikki urheilu käy!

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.

Archives

Lukijat