torstai 3. toukokuuta 2012
Huomenna suunnataa nokka kohti Ruottin maata ja kevään kohokohtaa Tiomilaa. Joukkue ja juoksujärjestys alko hahmottumaan jo hyvissä ajoin marras-joulukuussa ja kokoonpano pysykin komeesti aina eiliseen asti. Eilen joukkueen manageri(liian hieno sana, käytettäköön toppatakkia) siis toppatakkiTumppi päätti antaa jalkavaivalle periksi ja maanantaina varamieheksi hommattu naapuriapu V-V saa pistää numerolapun rintaa. Näin Tumppi saa keskittyä täyspainosesti joukkueenjohtamiseen. Rikun jäädessä kotiin työkiireiden ja lapsenhoidon takia, myös naisten ja nuorten joukkueenjohto jää Tumpin kontolle.
Yöosuudet -mikä tarkoittaa meillä osuuksia 1-4 - ja ankkurin paikan Tumppi oli jakanut jo joulukuussa, mutta nyt kun ei ite kakkososuutta juoksekaan niin Jari kokeneimpana saa mennä lampulla. Jos niin onnellisesti käy että myös vitosella tarvitaan lamppua niin V-V:hen luotetaan sen verran. Muut osuudet lyötiin lukkoon Finnspringin jälkeen ja kun päiväosuuksia vain oli jäljellä oli suht helppo työ tipautella miehet kolosiinsa. Joukkueessa on siis kolme yli 18-vuotiasta ja loput alle mikä kuulostaa ainakin toppatakin mielestä todella hyvältä. Tulevaisuutta odotellessa. Nuorin eli kellahtelaine taitaa joskus loppuvuodesta vasta täyttää 16(osuus8) ja Bambi(6) ja Kapa(1) täyttää 18 kesällä. Virallinen tavoite on päästä läpi hyväksytysti ja vähillä - mieluummin ilman- virheillä. Ja mitä vähempi miehiä yhteislähdös sitä parempi! Kahtena viime vuotena äijiä on ollut yhteislähdössä kaksi, jossa on ainakin yks liikaa. Olishan sen Petjanki kivempi 18 kilsaa päästä juoksemaan! Sääennustekin on la-su yöksi parantunut ja kuivassa kelissä pitäs miesten saada metässä painaa. Tämän enempää jaksa jaaritella mutta pistetään vielä joukkue kokoonpano millä lähetään tavottelemaan toppatakin epävirallista tavotetta joka vielä jätetään paljastamatta.

osuus, nimi, (ikä), matka
1. K-P, (17), 14,4
2. Jari, (36), 8,2
3. Aki, (16), 13,9
4. Begi, (23), 17,5
5. V-V, (30), 9,8
6. Bambi, (17), 9,8
7. Antti, (16), 6,8
8. Kellahtelaine, (15), 13,3
9. Jarkko, (15), 9,1
10. Petja, (16), 17,8/13,2

Ja ei muuta ku tarkasti ja täysillä!

ToppatakkiTumppi


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Uroskarhut

Uroskarhut

About

"Uroskarhut on vuonna 2008 perustettu rastikarhujen miesten edustusryhmä. Mottona miehillä toimii: "Hauskaa suunnistaen", jota toteutetaan mitä moninaisimmin tavoin." Tämä oli toiminta-ajatus ryhmän perustamiseen. Nykyisellään Uroskarhut on aikalailla irtautunut Rastikarhuista, koska suurin osa on joko lopettanut kilpasuunnistamisen tai vaihtanut seuraa. Nykyisellään Uroskarhut on Uroskarhut ry, joka vieläkin touhuu ihan omiaan mitä moninaisimmin tavoin, mutta yhdistyksen perustamisen pääajatus oli multisport tominnan tukeminen sekalaisen seurakuntamme jäsenille. Ja kuten tässä on huomattu, kaikki urheilu käy!

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.

Archives

Lukijat