lauantai 21. huhtikuuta 2012
Kauden ekat "oikeat" henkilökohtaiset suunnistuskisat ovat takana ja ainakin itselle kisoista jäi päälle hyvä fiilis, jota kisoista lähdettiinkin hakemaan. Paria pientä pummia lukuunottamatta kisa sujui muutenkin hyvin, vaikka tulos jäi heikonlaiseksi, mutta sitä on hyvä lähteä parantamaan kauden edetessä.

Uroskarhuista kisoihin osallistuivat myös Antti, Riku ja Jarkko. Vaikka aivan terävimpää kärkeen kukaan ei yltänytkään pystyivät kaikki, ainakin kuuleman mukaan, tekemään ihan hyvän suorituksen. Huomenna on edessä vielä toinen koitos ainakin itselläni ja Rikulla, Ankkurirasteilla. Muut suuntaavatkin katseensa jo kohti ensi viikonlopun Finnspringiä, jossa melkein koko Uroskarhu kaarti on paikalla.

Reittihärvelistä voi ainakin käydä ihailemassa omaa reittiäni ja sinne pääsee ainakin täältä: Silja-rastit 2012

K-P Seppänen


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Uroskarhut

Uroskarhut

About

"Uroskarhut on vuonna 2008 perustettu rastikarhujen miesten edustusryhmä. Mottona miehillä toimii: "Hauskaa suunnistaen", jota toteutetaan mitä moninaisimmin tavoin." Tämä oli toiminta-ajatus ryhmän perustamiseen. Nykyisellään Uroskarhut on aikalailla irtautunut Rastikarhuista, koska suurin osa on joko lopettanut kilpasuunnistamisen tai vaihtanut seuraa. Nykyisellään Uroskarhut on Uroskarhut ry, joka vieläkin touhuu ihan omiaan mitä moninaisimmin tavoin, mutta yhdistyksen perustamisen pääajatus oli multisport tominnan tukeminen sekalaisen seurakuntamme jäsenille. Ja kuten tässä on huomattu, kaikki urheilu käy!

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.

Archives

Lukijat