sunnuntai 1. huhtikuuta 2012
Tumppi, K-P ja Heikki lähestyvät maalia.
35. Pori-Juoksu juostiin/hölkkäiltiin 1.4 Porin maauimalan ympäristössä. Uroskarhuista mukaan kuntoilemaan uskaltautuivat K-P, Tumppi ja Heikki, sekä puolikarhu Jukkis.

Yhdentoista tietämissä gps paikantelujen jälkeen päästiin porukalla matkantekoon. Ryhmä hajautui kuitenkin jo 10m juoksun jälkeen kahteen osaan, kun Jukkis lähti kiitämään omille teilleen.

Matkanteko kova kuntoisilta karhumiehiltä sujui ongelmitta ja maaliin päästiin ajassa 55min. Siis muut paitsi Heikki, joka kusetti muita kännykän kellon kanssa ja väitti juosseensa kovempaa, sekä Jukkis, joka saapui maaliin jo 45min kohdilla (Aprillipila lienee sekin?)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Uroskarhut

Uroskarhut

About

"Uroskarhut on vuonna 2008 perustettu rastikarhujen miesten edustusryhmä. Mottona miehillä toimii: "Hauskaa suunnistaen", jota toteutetaan mitä moninaisimmin tavoin." Tämä oli toiminta-ajatus ryhmän perustamiseen. Nykyisellään Uroskarhut on aikalailla irtautunut Rastikarhuista, koska suurin osa on joko lopettanut kilpasuunnistamisen tai vaihtanut seuraa. Nykyisellään Uroskarhut on Uroskarhut ry, joka vieläkin touhuu ihan omiaan mitä moninaisimmin tavoin, mutta yhdistyksen perustamisen pääajatus oli multisport tominnan tukeminen sekalaisen seurakuntamme jäsenille. Ja kuten tässä on huomattu, kaikki urheilu käy!

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.

Archives

Lukijat