sunnuntai 15. huhtikuuta 2012
Tanskan upeaa maastoa :)

Rastikarhujen leiri Tanskan Silgeborgissa on ohi turvallisesti, vaikka kyllä siellä vielä pidempäänkin olisi voinut olla. Uroskarhujen piti pitää leiristä tarkempaa kirjaa täällä blogissa ja ilmoitella tarkemmin kuulumisiaan, mutta tanskan hienot suunnistusmaastot ja mäet veivät mennessään, eikä ollut aikaa istua koneella blogi tekstejä kirjoitellessa. Mutta kirjoitetaan nyt sitten edes pieni yhteenveto matkan tapahtumista.

Päälimmäisenä kun muistelen leiriä tulee mieleen Uroskarhujen mestaruuskisat, joka oli leirin ehdoton kohokohta. Mestaruuskisa ajatus syntyi leirin alkupuolesta ja kehittyi sitten niin, että kisat päätettiinkin pitää paikallisen suunnistuseuran harjoitusten ohessa tiistaina 10.4. Kisaa varten oli arvottu lähtöjärjestys, hoidettu asiaan kuuluva voittajan ja häviäjän veikkaus ja hankittu mestaruusliivi/paita voittajalle maineen ja kunnian lisäksi palkinnoksi. Kaiken kaikkiaan kisaan oli kova panostus kaikilla ja useinpien uroskarhujen suunnistus ei pysynyt odotusten mukaan kasassa ja lopussa saatiinkin ihmetellä melko veikkausten vaistaista tulosluetteloa, mutta yhtä kaikki mestari, eli Jarkko, löytyi. Tarkemmin kisan tuloksista tulokset sivuilla.
Mästare saamassa palkintonsa


Toisena asiana leiristä tulee mieleen headcam videot jota myös ahkerasti kuvattiin ja televisioruudulta katsottiin. Videoita ei jaksettu laittaa nettiin ainakaan vielä vaikka useat niistä olivat todella onnistuineita. Toivottavasti kesän tuleviin kisoihin löytyy intoa laittaa videoita myös nettiin muidenkin ihasteltavaksi.

Normaali leiripäivä Tanskassa piti sisällään kaksi harjoitusta Silgeborgin lähi maastoissa. Harjoitukset olivat mäkien takia melko fyysisiä ja erillainen maasto toi suunnistukseen myös erillaista haastetta. Maasto oli pääasiassa todella hyvä kulkuista lehtimetsää, jossa näkyvyyttä riitti. Leiriviikon karttoja ja uroskarhujen reittejä pyritään saamaan tähän mahdollisimman nopeasti kuin myös kuvia leiriviikon ajalta.
Viikon tärkein treeni

Leirikuva!



Tumppee ja Hegu
Harjoituksiin lähdossä



Kellahtelainen, eli Hermanni


K-P
Petja


Ny analysoidaan! 

Mestaruuskisa fiiliksiä

Jari, mestruuskisojen lähdössä

Mestaruuskisojen "maali"


Leiristä olisi vielä vaikka mitä mukavaa kerrottavaa, mutta jottei tämänkin pienen koosteen kirjoittamiseen mene koko iltaa noudatetaan Begin opetusta: "Kaikki mitä tapahtuu Silgeborgissa jää Silgeborgiin" ja yritetään ensi kerralla olla hieman aktiivisempia tekstien kirjoittamisessa.

Lopuksi haluaisin kiittää kaikkia leiriin osallistuneita hienosta leiristä sillä te teitte siitä niin ikimuistoisen. Erityiskiitokset Rikulle suuresta panoksesta leirin onnistumisen suhteen, kuin myös Aimolle mahtavista ruuista

Tanskasta väsyneenä, mutta onnellisena palannut K-P Seppänen






0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Uroskarhut

Uroskarhut

About

"Uroskarhut on vuonna 2008 perustettu rastikarhujen miesten edustusryhmä. Mottona miehillä toimii: "Hauskaa suunnistaen", jota toteutetaan mitä moninaisimmin tavoin." Tämä oli toiminta-ajatus ryhmän perustamiseen. Nykyisellään Uroskarhut on aikalailla irtautunut Rastikarhuista, koska suurin osa on joko lopettanut kilpasuunnistamisen tai vaihtanut seuraa. Nykyisellään Uroskarhut on Uroskarhut ry, joka vieläkin touhuu ihan omiaan mitä moninaisimmin tavoin, mutta yhdistyksen perustamisen pääajatus oli multisport tominnan tukeminen sekalaisen seurakuntamme jäsenille. Ja kuten tässä on huomattu, kaikki urheilu käy!

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.

Archives

Lukijat