sunnuntai 18. maaliskuuta 2012
Poljettu reitti ja Tumpin kotimatka
K-P ja Heikki oli saanu hyvän idean Ahlströmin hirvipeijaisis: sunnuntaina pyöräilee porukalla. No siinä meni sitte allekirjottaneenki suunnitelmat lauantai-illan varalle uusiks(onneks) ja pyörä kaivettii varastosta. Porin stadionille kerty klo 12.00 neljä polkijaa: Hegu, Aki, mä ja Jarkko. Yllättäen Seppästen veljesparia ei näkyny missää. No pojat oli sitte viisauksissaan päättäny polkee jo kotoo paikalle vaikka piti polkee vaa lenkin loputtuu kotii. Noin varttia yli Kaanaan lahjat pääs paikalle ja 5 ja puolikas Uroskarhua lähti polkee kohti Lattomerta. Heti alussa tuli pien sekaannus reitistä ja jouduin ottaa vauhtia alikulun kautta. Suunnitelmissa oli ajaa Nakkilaan päin, mutta juuri ennen Lattomeren risteystä päätettiin kääntää suunta kohti Niitymaata. VT kasilla arvottiin mihi sitte, tai kaikki muut arpo ja mä huusin "tonne noi", ja täysillä alamäkee kohti Raumantien Motellia. Tais olla vastatuuli tai sitte maastopyörän leveet renkaat mut ei ainakaan FRWD ottanu huipuks ko n. 42 km/h. Motellilta Tuorsniemen suuntaa ja sitte eka kosketus hiekkatiehen(lue kuraan) eli Hankreetintielle ja sitä kautta Viasveden tielle. Hiekkatiellä pidettiin myös juomatauko ja osan ajajien tyhjennys. Hegu ties hyvän reitin ja ajettiin Viasveden ja Makholman kautta Preiviikiin. Tällä välillä oli komiaa ajaa ku ollu liikaa liikennettä. Muutenkin vedettiin enemmän sellasessa rypälemuodossa kuin jonossa. Mutta kiltisti aina väistettiin tarpeen tullen. Preiviikissä iski sitte se Uroskarhuille tutunomainen seikkailun halu, ku nähtiin "lintutorni"-kyltti. Siinä sitte saatiin kosketusta maastoajoon lumisella polulla, mut suht hyvin se suju, jopa Helkama-mieheltä! Pienten sekoilujen jälkeen löydettiin myös lintutornille jossa pidettiin vähän valokuvaus- ja juomataukoa. K-P oli ottanu oikee evääkki mukaa ja oliha niitä kuivattuja omenia iha kiva mussutella. Takasinpäin sitte Vähärauman kautta josta Jarkko käänty kotiin Leppäkorpeen ja Seppäset kohti Kaanaata. Me muut sitte vielä jatkettiin kohti Uuttakoivistoo ja Aki jäi matkalla kauppaan ja Heguki siinä sitte hilpas kotii. Mä jo aika hyytyneenä siitä sitte poljeskelin kohti Ulvilaa ja kottii!
Olihan se hyvä lenkki ja rankkaaki alko jo lopus olee. Keli ei olis voinu oikee parempi olla, aurinko paisto kirkaalta taivaalta koko ajan, lämpötila oli ehkä siinä seittemän paikkeilla eikä se pien tuulikaa menoo haitannu. Aika heitteli siinä reilusta kolmesta tunnista sinne neljään ja puoleen tuntiin, riippuen pyöräilijöiden lähtö ja lopetuspaikoista. Oma gps ilmotti ajaksi tasan 3.30 ja matkaks 58 kilsaa. Kaanalaiset sai 4.25 ja jotai 82 km.
Että sellasta kivaa meen sunnuntaihin kuulu!


Alkumatkasta ja tietysti koko tila hyväks käyttäe

Hegu

Jukkis

Jukkis, Aki, Tumppi ja Jarkko


Lintutornilla ryhmäkuvaa
Pyöräkki pääs tornii



Tekstin tuhersi Tumppi :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Uroskarhut

Uroskarhut

About

"Uroskarhut on vuonna 2008 perustettu rastikarhujen miesten edustusryhmä. Mottona miehillä toimii: "Hauskaa suunnistaen", jota toteutetaan mitä moninaisimmin tavoin." Tämä oli toiminta-ajatus ryhmän perustamiseen. Nykyisellään Uroskarhut on aikalailla irtautunut Rastikarhuista, koska suurin osa on joko lopettanut kilpasuunnistamisen tai vaihtanut seuraa. Nykyisellään Uroskarhut on Uroskarhut ry, joka vieläkin touhuu ihan omiaan mitä moninaisimmin tavoin, mutta yhdistyksen perustamisen pääajatus oli multisport tominnan tukeminen sekalaisen seurakuntamme jäsenille. Ja kuten tässä on huomattu, kaikki urheilu käy!

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.

Archives

Lukijat