lauantai 10. maaliskuuta 2012
Tumpin koukerot
Nyt on sitten puolet viikonlopun kisoista selvitetty, kaikki kunnialla. Uroskarhuista K-P suoriutui tällä kertaa parhaiten vaikkei hänelläkään ollut hiihdonpuolesta hyvä päivä ja muutamia virheitäkin tuli tehtyä. Uroskarhu Heikki oli suoritukseltaan tasainen, mutta tällä kertaa se tarkoitti, ettei mikään kulkenut. Tumpille päivä ei ollut aivan paras ja kaikkien kommellusten jälkeen maaliin päädyttiin sukset kädessä hölkäten ja käsi hieman kipeänä, ei kuitenkaan mitään vakavaa ja huomenna Tumppikin pääsee jo kisaamaan uudestaan. Tumpin suoritus saadaan varmaan tässä tulevalla viikolla youtuubiin kun nyt päästään pois täältä. Video sai jo ensi-iltansa täällä arvoisansa yleisön edessä ja herätti useita hilpeitä hetkiä.


Kisakeli oli Tumpin mielestä hyvä, mutta muiden mielestä ei. Tähän työmihien keliin ja mäkiseen maastoon oltaisi tarvittu enemmän jerkkua kuin Uroskarhuilta tähän hätään löytyi. Radat olivat hieman keskimatkaan epätyypilliset ja tarjosivat pitkillä väleillä hyvin erillaisia reitinvalintoja. Useissa maaston kohdissa oikominen olisi kartan mukaan näyttänyt järkevältä, mutta onneksi keli vähensi tälläisiä reitinvalintoja.



Huomenna sitten edessä Lumi-Toukola, johon joukkueemme lähtee hakemaan kaiken kaikkiaan hyvää suoritusta ja ehjää suoritusta. 

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Uroskarhut

Uroskarhut

About

"Uroskarhut on vuonna 2008 perustettu rastikarhujen miesten edustusryhmä. Mottona miehillä toimii: "Hauskaa suunnistaen", jota toteutetaan mitä moninaisimmin tavoin." Tämä oli toiminta-ajatus ryhmän perustamiseen. Nykyisellään Uroskarhut on aikalailla irtautunut Rastikarhuista, koska suurin osa on joko lopettanut kilpasuunnistamisen tai vaihtanut seuraa. Nykyisellään Uroskarhut on Uroskarhut ry, joka vieläkin touhuu ihan omiaan mitä moninaisimmin tavoin, mutta yhdistyksen perustamisen pääajatus oli multisport tominnan tukeminen sekalaisen seurakuntamme jäsenille. Ja kuten tässä on huomattu, kaikki urheilu käy!

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.

Archives

Lukijat