keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Idea tasolla sisäsuunnistustapahtuma Puuvillan-kauppakeskukseen on pyörinyt jo useamman vuoden ajan ilmoilla, mutta nyt on koittanut aika toimia ja tarttua haasteeseen. Tapahtuman aikaan saamiseksi tarvitaan vahvoja yhteistyökumppaneita ja kun Puuvilla-kauppakeskus tarttui asettamaamme haasteeseen positiivisesti oli aika laittaa järjestelyt pyörimään.

Tällä hetkellä kun tapahtumaan on aikaa T-46päivää ollaan tilanteessa jossa visio tapahtuman rakenteesta ja kulusta on selkeä, mutta käytännössä järjestelypalapeli täytyy vielä näistä erillisistä palasista koota yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi.

Tapahtuman visio:
Haastaa ihmisiä kokeilemaan jotain uutta ja elämyksellistä helposti lähestyttävässä ympäristössä
Kuten jo tapahtuman visiosta käy ilmi, tarkoituksena ei ole tehdä tapahtumaa pelkästään suunnistaville pihkaniskoille vaan tarkoituksena on tarjota jotain uutta kokeiltavaa kaikille taustasta riippumatta. Kauppakeskus miljöönä on viime vuosikymmeninä tullut vahvasti isommaksi osaksi yhteiskuntamme elämää, mutta nyt haluamme rikkoa vähän rajoja tuoda kauppakeskusta esille hieman erilaisesta näkökulmasta.Tästä alkaa virallisesti polku kohti Puuvilla Challenge 2017 - kilpailua. Seuraamalla Uroskarhujen blogia pysyt kärryillä tapahtuman järjestelyistä ja tulet näkemään miten rakennetaan ennennäkemätön tapahtuma tammikuun 22. Puuvillan Kauppakeskukseen.Järjestelyorganisaatioporukkaryhmäjoukko

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Uroskarhut

Uroskarhut

About

"Uroskarhut on vuonna 2008 perustettu rastikarhujen miesten edustusryhmä. Mottona miehillä toimii: "Hauskaa suunnistaen", jota toteutetaan mitä moninaisimmin tavoin." Tämä oli toiminta-ajatus ryhmän perustamiseen. Nykyisellään Uroskarhut on aikalailla irtautunut Rastikarhuista, koska suurin osa on joko lopettanut kilpasuunnistamisen tai vaihtanut seuraa. Nykyisellään Uroskarhut on Uroskarhut ry, joka vieläkin touhuu ihan omiaan mitä moninaisimmin tavoin, mutta yhdistyksen perustamisen pääajatus oli multisport tominnan tukeminen sekalaisen seurakuntamme jäsenille. Ja kuten tässä on huomattu, kaikki urheilu käy!

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.

Archives

Lukijat