maanantai 28. huhtikuuta 2014
FinnSpring on vuoden 2014 osalta taputeltu. Uroita oli paikalla taas runsaasti niinkuin näin keväisin on tapana. Kovimmat koheltajat olivat kuitenkin telakalla tai jossain kissanristiäisissä.
Kisavalmistautuminen ei alkanut kovinkaan mukavasti, kun heräilin perjantai aamuna puolijoukkueteltasta ja ajattelin tarkistaa kisan lähtöajat kännykällä. Vähän aikaa lähtöaikoja selaillessani huomasin, ettei itselleni löytynyt lähtöaikaa H20E sarjasta vaan minut oltiinkin tiputettu ilmeisesti viime kauden "näyttöjen" perusteella H20A sarjaan.
Kisaamaan lähdettiin, vaikkei Eliittiin päästykkään ja kisahan sujui ihan hyvin yhtä minuutin koukeroa lukuunottamatta. Lopputuloksena H20A sarjan voitto pienellä marginaalilla .Muista karhuista Jarkko ylsi loistavaan suoritukseen ollen H18 sarjassa kymmenes. H20E sarjassa pojilla ei ilmeisesti  tossu oikeen liikkunut ja olipa yksi mästare onnistunut ottamaan pääsarjan kartan ja kelaillut ykköseltä takaisin vaihtamaan oikean kartan.



H20A rata ja reitit


Sunnuntain viestiin uroskarhut saivat koottua joukkueen pääsarjaan kokoonpanolla: Sunde,Riku, Heku, Petja. Kaikki osuudet olivat n. 7.5km ja radat pyörivät samoilla kallioilla kuin lauantain henkilökohtaisissa kisoissa. Kaikki paukuttelivat osuudet tasaisen varmasti hieman yli tuntiin poislukien Petja, joka pääsi pari minuuttia alle tuntiin. Aloitusosuudella Sunde oli välttynyt suuremmilta pummeilta, mutta eipä myöskään sitä kuuluisaa peesiä löytynyt, vaan viesti meni jo tuossa vaiheessa yksin juoksuksi. Toiselle osuudelle päästettiin Riku, joka veti tasaisen suorituksen liekö tehnyt jotain pientä pummia, kun jäi allekirjoittaneellekin 5 minuuttia. En kerinnyt kuitenkaan miestä haastattelemaan, kun oli jo kerinnyt lähtemään kisapaikalta ennen kuin pääsin maaliin. Oma osuus edellispäiväiseen tapaan  hyvin poislukien pieni pummi tokavikalla ja zippaaminen loppumatkalla. Vaihtoon tullessani huomasin, että vaihto olikin jo suljettu ja Petja oli päästetty ankkuriosuudelle yhteislähdössä. Petja veti uroista parhaiten ja nosteli loppusijoitusta vielä viidellä sijalla. Viestin lopputuloksena 44.sija kaikkiaan 69:stä joukkueesta, mikä on ihan kelpo sijoitus.

H21A Hekun osuus ja koukerot





44.    52  Rastikarhut-1                                            4.11.36
      Osuus 1     Ville Sundelin                              56     1.01.18
      Osuus 2     Riku Koivusalo                              56     2.09.46           61       1.08.27
      Osuus 3     Heikki Haapakoski                           49     3.13.11           51       1.03.24
      Osuus 4     Petja Pöyhönen                              44     4.11.36           34         58.25


Kisaviikonlopusta saatiin viimeiset näytöt ensiviikonloppuisiin Uroskarhujen Mestaruuskilpailuihin, toisin kuin muut seurat, jotka ottivat viimeisiä näyttöjä Tiomilaa varten. Henkilökohtaisesti viikonlopusta jäi käteen kaksi hyvää suoritusta ja yksi termospullo :p  

P.S Uroskarhujen Mestaruuskilpailut kilpaillaan väliaikalähtönä klo.14:00 alkaen Vareskallion haastavissa maastoissa

-Heku-

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Uroskarhut

Uroskarhut

About

"Uroskarhut on vuonna 2008 perustettu rastikarhujen miesten edustusryhmä. Mottona miehillä toimii: "Hauskaa suunnistaen", jota toteutetaan mitä moninaisimmin tavoin." Tämä oli toiminta-ajatus ryhmän perustamiseen. Nykyisellään Uroskarhut on aikalailla irtautunut Rastikarhuista, koska suurin osa on joko lopettanut kilpasuunnistamisen tai vaihtanut seuraa. Nykyisellään Uroskarhut on Uroskarhut ry, joka vieläkin touhuu ihan omiaan mitä moninaisimmin tavoin, mutta yhdistyksen perustamisen pääajatus oli multisport tominnan tukeminen sekalaisen seurakuntamme jäsenille. Ja kuten tässä on huomattu, kaikki urheilu käy!

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.

Archives

Lukijat