tiistai 19. helmikuuta 2013
Kunto nousee lepäämällä ja tämän tietävät myös Uroskarhut. Mutta myös silloin kun levätään pitää olla kunnon adrenaliini pitoisia aktiviteetteja, joten oli taasen aika Uroskarhujen leffa-illan.Ohjelmassa oli tällä kertaa Bruce Williksen tähdittämän Die Hard -sarjan uusin osa: A Good Day to Die Hard. Luvassa oli taattua actionia ja pyssyjen pauketta. Koskapa pääarvostelukriitikkomme Juti oli mennyt hiihtoloman kunniaksi lomailemaan Laplandiin on minun astuttava isoisin saappaisiin ja heitettävä leffasta pientä arviointia spoilaamatta sitä kuintenkaan kokonaan.

Juonellahan ei toiminta elokuvissa sinänsä ole väliä joten jätän sen suoraan arvioimatta. Tärkeintä on toiminta ja sen määrä, kuitenkin niin ettei erikoistehosteilla mässäillä liikaa vaan aikaa annetaan myös perinteiselle tappelulle. Verrattuna Uroskarhujen edelliseen leffaa: The Expendables 2, oli tässä filmissä hyvin vähän tapahtumaa. Kun Expendables riensi taistelusta taisteluun, oli Die Hardissa tuotu esille myös hempeämpiä kohtauksia joissa pääosassa oli isän ja pojan välinen suhde. Kokonaisarvosanaksi tulee hempeilyn myötä "vain" 4/5, mutta potentiaalia elokuvasta silti löytyi.

Muiden Uroskarhujen kommetteja:

"Jepjep oli iha hyvä, ... ja nyt mäkkii"
"Aika mästare teos"

Loppuun vähän kuvia ;).




Kuten kuvista huomaamme oli eväät myös kunnossa. Light PopCorn 1/5.

K-P Seppänen

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Uroskarhut

Uroskarhut

About

"Uroskarhut on vuonna 2008 perustettu rastikarhujen miesten edustusryhmä. Mottona miehillä toimii: "Hauskaa suunnistaen", jota toteutetaan mitä moninaisimmin tavoin." Tämä oli toiminta-ajatus ryhmän perustamiseen. Nykyisellään Uroskarhut on aikalailla irtautunut Rastikarhuista, koska suurin osa on joko lopettanut kilpasuunnistamisen tai vaihtanut seuraa. Nykyisellään Uroskarhut on Uroskarhut ry, joka vieläkin touhuu ihan omiaan mitä moninaisimmin tavoin, mutta yhdistyksen perustamisen pääajatus oli multisport tominnan tukeminen sekalaisen seurakuntamme jäsenille. Ja kuten tässä on huomattu, kaikki urheilu käy!

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.

Archives

Lukijat