lauantai 9. helmikuuta 2013
Suurin osa Uroskarhuista saapui Jämillle jo perjantaina hyvissä ajoin ja aloittivat heti kovan reenaamisen. Kuitenkin kolme otti lunggimmin ja saapui Jämille vasta hirvipeijjaisten jälkeen. Kyseisissä peijjaisissa nautittiin mm. hirvenlihaa, jonka pyytämiseen uroskarhut olivat osallistuneet. Ahkerimmat Uroskarhut olivat tehneet jo yhden reenin perjantaina, kun kolme viimeistä saapui juuri ajoissa saunomaan.

Aamulla herättiin virkeinä valmiina vastaanottamaan Seppästen tekemä Saunalenkki-hiihtosuunnitusharjoitus, toivottavasti saamme blogiin myöhemmin liitettyä kartan ja gepsin. Lenkiltä selvittyämme jatkoimme samalla teemalla eli saunomalla. Saunan ja pienen saunapalaverin jälkeen oli vuorossa maittava lounas. Tästä kiitos Seppästen emännälle. Lounaan jälkeen oli jo normaalia palaveeraamista, jonka jälkeen siirryimme PSH:n hiihtopyhättöön kilpailemaan perinteikäs leirikisa. Leirikisassa oli kahdeksan kolmen hengen joukkuetta, eli kolme n. 500m osuutta per joukkue. Ensimmäinen osuus suoritettiin pelkällä tasatyönnöllä, osuudella oli liuta uroskarhuja Kapa, Hegu, Jakke, Saari, Antti, Riku, Konsta ja (pikku Juti). Toinen lenkki suoritettiin perinteisellä hiihtotyylillä ja kolmas osuus oli vapaanhiihtotyylin. Leirikisan voiton ottivat Kapa, Valtteri ja Viljami suvereenilla esityksellä, toisena Pia, Konsta ja Pinja ja kolmantena Saari, Juho ja Tuomas. Kisan jälkeen lähdettiin porukalla hiihtämään ja juoksemaan päivän toista harjoitusta. Jälleen saunan jälkeen pääsimme nauttimaan ruokaa ja juhlistamaan Uroskarhujen 5-vuotista voittokulkua. Liitteenä uroskarhujen syntymäpäiväkakku.
-Jakke ja Hegu

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Uroskarhut

Uroskarhut

About

"Uroskarhut on vuonna 2008 perustettu rastikarhujen miesten edustusryhmä. Mottona miehillä toimii: "Hauskaa suunnistaen", jota toteutetaan mitä moninaisimmin tavoin." Tämä oli toiminta-ajatus ryhmän perustamiseen. Nykyisellään Uroskarhut on aikalailla irtautunut Rastikarhuista, koska suurin osa on joko lopettanut kilpasuunnistamisen tai vaihtanut seuraa. Nykyisellään Uroskarhut on Uroskarhut ry, joka vieläkin touhuu ihan omiaan mitä moninaisimmin tavoin, mutta yhdistyksen perustamisen pääajatus oli multisport tominnan tukeminen sekalaisen seurakuntamme jäsenille. Ja kuten tässä on huomattu, kaikki urheilu käy!

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.

Archives

Lukijat