sunnuntai 6. tammikuuta 2013
Olipa kerran hämärä porukka, joka eksyi synkkään ja hämärään Kaanaan keisarikuntaan. Kuningas Zeppänen [zeppaenen] oli siellä valmiina haasteen kanssa, jonka hänelle oli toimittanut yksi Pimeämetsän viisaista tietäjistä, Jakke. Jakke oli loihtinut sprinttisuunnistuksen Kaanaan keisarikunnan ydinkeskustaan. Rataa lähdettiin selvittämään uljaan Uroskarhujen sotajoukon toimesta.

 Valitettavasti hieman yli puolen hehtaarin metsästä oli muutama sähkötolppa taiottu pois pahojen Porin valtiomiesten toimeksiantamana. Uljas sotajoukko ei moisesta liiemmin hämääntynyt olivathan he muutenkin ihan hukassa. Hämmentyneitä katseita nähtiin myös paikallisten taholta, sillä heille ei ilmeisesti oltu kerrottu liikekannallepanosta. Paikalliset olivat kuitenkin niin myötämielisiä että kapinointia ei liiemmin ollut. Kaanaan ympäri tehty partiointikierros osoitti kuitenkin kaikki sodan uhkat turhiksi ja sotajoukkomme siirtyikin takavasemalle pohtimaan tulevaisuuden manööverejään.


Tässä vaiheessa on syytä esitellä hieman ketä kaikkia oli saapunut palaveriin: Tietysti Kaanaan kuningas K-P Zeppänen ja hänen hovihongankolistajansa Impolasta Hegu. Pimeämetsän ruhtinaskunnasta olivat saapuneet kolme enemmän tai vähemmän viisasta tietäjää: Pentti ja Akka sekä Jagge. Lentokorpraali Saari ja metsän mies Petja olivat hekin paikalla. Kaukaisimmat vieraat olivat Nakkilaa muailmankartalle vievä bisnesmies Ville ja todennäköisesti lentämällä kotkalla paikalle saapunut trikoomies Eetu ja hänen eukkonsa Roope. Kolmen kovan keisarikunnan yhteenliittymästä ( Kaanaa, Kellahti, Kullaa) paikalle saapunut myös Kellahden karpaasi Hermanni joka velvoittivat kuitenkin muut tehtävät ja hän joutui lähtemään iltasella pois. Kullaan miehen on huhuttu karanneen ulkomaille korkeaan ilmanalaan leireilemään. Manööveri palaveria johtivat Riku ja PekkaT.


Kun manööverit oli pohdittu ja hyökkäystaktiikka viilattu aivan tylsäksi oli luvassa vielä ekstraharjoitus, jossa harjoitettiin juoksukuntoa, navigointia ja pallonheittotarkkuutta. Navigointiosuus ei ollut kaikille helppo ja pallonheittokin meni sähläämiseksi mutta onneksi juoksukaan ei kulkenut. Illan viettoon lähdettiin kuitenkin rauhallisin mielin kunhan ensin oltiin saatu saunottua ja vähän murkinaa rinnan alle. Ilta meni rauhallisesti siihen asti kunnes ritarimme päättivät alkaa paistamaan köyhiä ritareita mutta onneksi siitä sotkusta selvittiin pelkästään rätillä.

Seuraavan päivän partiointikierros kulki itsensä kuninkaan sanelemaa reittiä peräti Kaanaan keisarikunnan laitimmaisiin kolkkiin. Parin tunnin patikointi/juoksulenkki oli osalle sotajoukosta liian raskas ja lopulta koko reitin kiersi vain valiojoukko: PekkaT, Jagge, K-P ja Akka.

K-P Seppänen

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Uroskarhut

Uroskarhut

About

"Uroskarhut on vuonna 2008 perustettu rastikarhujen miesten edustusryhmä. Mottona miehillä toimii: "Hauskaa suunnistaen", jota toteutetaan mitä moninaisimmin tavoin." Tämä oli toiminta-ajatus ryhmän perustamiseen. Nykyisellään Uroskarhut on aikalailla irtautunut Rastikarhuista, koska suurin osa on joko lopettanut kilpasuunnistamisen tai vaihtanut seuraa. Nykyisellään Uroskarhut on Uroskarhut ry, joka vieläkin touhuu ihan omiaan mitä moninaisimmin tavoin, mutta yhdistyksen perustamisen pääajatus oli multisport tominnan tukeminen sekalaisen seurakuntamme jäsenille. Ja kuten tässä on huomattu, kaikki urheilu käy!

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.

Archives

Lukijat