tiistai 22. tammikuuta 2013

Nyt on sitten hisukausikin avattu vuoden 2013 osalta: 3.9km rykäisy Porinmettässä. Vaikka rata ei ollut vaativa tuli huomattua miten erilaista hisu on, ainakin ensimmäisellä kerralla. Rata tarjosi melko suoraviivaista reitinvalintaa ja muutamia oikoja tuli ainakin omalta osaltanikin tehtyä. Oijjoissa tarvisi kyllä olla melko tarkkaavainen ettei rikkonut suksiaan maanalta paljastuviin kiviin, sillä Porinmetsänkään lumitilanne ei tällä hetkellä ei ole mikään runsas. 5-6 välillä tarvisi ottaa ihan kävelyksi koko hiihto jottein suksen pohjat raapiintuisi pilalle. Kiitosta harjoituksesta voi antaa Vartion Kaj lisäksi myös Petjalle joka oli mennyt kaatamaan kaikki puut latu urille. Tästä se hisu kausi sitten lähtee ja huipentuu Jämin SM-hisuihin. Ei ole kauhean pitkä kausi ei, mutta otetaan siitäkin kaikki irti koko Uroskarhu rintamalla.

Viime viikonloppuna tuli osallistuttua satakunnan toisen huippuseuran, Hiisirastin, sprinttileirille Espooseen ja leirillä päästiin suunnistamaan myös pääkaupunkimme sykkivään sydämeen. Sprinteistä reittiä löytyy rastikarhujen karttagalleriasta Karttoja.

K-P Seppänen

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Uroskarhut

Uroskarhut

About

"Uroskarhut on vuonna 2008 perustettu rastikarhujen miesten edustusryhmä. Mottona miehillä toimii: "Hauskaa suunnistaen", jota toteutetaan mitä moninaisimmin tavoin." Tämä oli toiminta-ajatus ryhmän perustamiseen. Nykyisellään Uroskarhut on aikalailla irtautunut Rastikarhuista, koska suurin osa on joko lopettanut kilpasuunnistamisen tai vaihtanut seuraa. Nykyisellään Uroskarhut on Uroskarhut ry, joka vieläkin touhuu ihan omiaan mitä moninaisimmin tavoin, mutta yhdistyksen perustamisen pääajatus oli multisport tominnan tukeminen sekalaisen seurakuntamme jäsenille. Ja kuten tässä on huomattu, kaikki urheilu käy!

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.

Archives

Lukijat