keskiviikko 29. helmikuuta 2012
Nyt on kulunut jo pitkä aika edellisestä blogi tekstistä (lue: 13päivää) ja kaikenlaista on tapahtunut. Että yritetään nyt saada asioita ajan tasalle.

SM-hiihtosuunnistus pitkämatka ja viesti kisattiin Miehikkälässä 18-19.2. Uroskarhuista kisoihin osallistuivat K-P ja Heikki joskin he olivat hiihtosuunnistukseen vaihtaneet vieraisiin väreihin. Henkilökohtainen kilpailu sujui kaikilta vaihtelevasti, mutta sitten sunnuntain viestiin saatiin kunnon hurmio päälle. Viestijoukkue järjestyksessä: Heikki, Ville, K-P. Joukkueen kaikki jäsenet suorituivat omista osioistaan mallikkaasti ja tuloksena oli ehkä hieman yllätävästikin pronssia H18-sarjassa. Kilpailun reittihärvelit löytyvät oheisesta osoitteesta ja siellä pitäis olla ainakin minun ja Heikin reitit http://routegadget.tulospalvelu.fi/cgi-bin/reitti.cgi.

Viikko 8 oli Porinkin puolessa koulujen osalta hiihtolomaviikko joten päätettiin poikien kanssa lähteä Yyteriin hiihtämään. Porukaksi saatiin kerättyä Tuomas, K-P ja siirtolaisvahvistus Jukkis. Lunta oli yön aikana satanut maahan hieman joten ladulla auramiestä vaihdettiin aina vuorovälein. Yyterin ranta lenkkiä hiihdettäessä saatiin hyvä idea lähteä kokeilemaan jään kestävyyttä ja hiidettiin Munakariin. Ja kyllähän se jää hyvin kesti vaikka aluksi vähän pelättiinkin. Sukset eivät pitäneet kivikko kierroksestamme, mutta muuten käyni Munakarissa oli hieno reisssu ja paikan nimestäkin ehdittiin heittää monenlaista legendaa joista useimpia ei ehkä kannata mainita täällä. Kokonaisuudessaan hiihtolenkillä kulutettiin aikaa 2h40min ja hienoa oli.

Samaisella lenkillä kehiteltiin jo jonkin aikaa vireillä ollutta ideaa ostaa Uroskarhuille pääkamera (HeadCam) ja pian ryhdittiinkin sanoista tekoihin kun katselukierroksella päädyttiin ostoskin tekemään. Tämmönen ostos päädyttiin tekemään http://www.rajalacamera.fi/gopro-hd-wide-hero-naked-kyparakamera/111CHDNH001/dp?openGroup=826 ja jo sunnuntaina oli pakko päästä kokeilemaan testilenkille kameraa vaikka niska oli niin jumissa ettei juoksemisesta tahtonut tulla mitään. Tuli nyt sentään parin kymmenen minuutin testilenkki juostua.




0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Uroskarhut

Uroskarhut

About

"Uroskarhut on vuonna 2008 perustettu rastikarhujen miesten edustusryhmä. Mottona miehillä toimii: "Hauskaa suunnistaen", jota toteutetaan mitä moninaisimmin tavoin." Tämä oli toiminta-ajatus ryhmän perustamiseen. Nykyisellään Uroskarhut on aikalailla irtautunut Rastikarhuista, koska suurin osa on joko lopettanut kilpasuunnistamisen tai vaihtanut seuraa. Nykyisellään Uroskarhut on Uroskarhut ry, joka vieläkin touhuu ihan omiaan mitä moninaisimmin tavoin, mutta yhdistyksen perustamisen pääajatus oli multisport tominnan tukeminen sekalaisen seurakuntamme jäsenille. Ja kuten tässä on huomattu, kaikki urheilu käy!

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.

Archives

Lukijat