sunnuntai 12. helmikuuta 2012
Satakunnan AM-hisu Valkeakoskella 11.2.2012

Lauantai-aamusti suunnattii Valkeekoskelle hisukisoihin. Uroskarhuista kisassa mukana Kapa ja Heikki, jotka edustivat Ulvilan Uraa, sekä Hermanni ja Tumppi jotka olivat RasKan väreissä. Sain myös houkuteltua Jukkiksen mukaan ja vielä RasKan väreihin! Itelle kisa oli ensikosketus lajiin tänä talvena ja kyllä se ehkä hieman näky: Kapeilla urilla eteneminen ei ollut mitenkään kovinkaa vauhdikasta varsinkaan jos edessä oli ylämäki, onneksi niitä nyt ei mitenkään liikaa ollu, eikä ne ollu liian pitkiä. Myös reitinvalinnassa oli alussa hiukan tekemistä. Keli oli aika ihanteellinen, noin 6 astetta pakkasen puolella ja puolpilvinen. Sukset pelas hienosti, et ei jääny ainakaan siitä kiinni (kiitos Joppe!). Hermanni H16 1., Heikki H18 3. ja Jukkis H21 2. nappasivat AM-mitalit pois kuleksimasta. Mä H21 6. sain tyytyä tuloslistan tyvipäähän, mut eipä se tällasta harrastajaa kauheestikkaa haittaa. Hieman tietysti jäi nyppii ku olis ehkä paremminki vähä voinu mennä mut isommat jossittelut jätän muille. Kapalle H18, kävi moka ja hylsyhän siitä tuli. Mut iso peukku siitä et rehtinä miehenä kävi ite hylkääs ittes jälkeenpäin, ku tajus et ei ollu menny rataa iha niinku piti (leimat oli tarkastetu lapusta)... Mahtavat kisat, urat(vaikka toisinpaikoin vähälumiset) ja radat oli Haka saanu aikaseks ja mukavaa oli!!! Reittihärvelistä löytyy muuten kaikkien reitit! Komiaa! :)
Tulokset
AM-tulokset
Reittihärveli

Yyterin "laturetki" 12.2.2012

Oli ollu puhetta jos mentäs porukalla sunnuntaina hiihteleen Yyteriin. Kapa ja Heikki sai lauantain aikana muutettuu sanat jo niin lähelle tekoo et sunnuntaina sitte lähettiin hiihtää. Seppäsille kokoontu loppujen lopuks Heikki, Kapa, Jukkis ja mä. Siinä vähän kahentoista jälkeen päästiin starttaamaan ladulle, jonka Heinon Seppo oli jo öisen lumisateen jäljiltä kerinny kelkan kanssa ajeleen kuntoon. Iso kiitos siitä! Tarkotus oli hiihtää semmoset kolme tuntia rauhallisesti. Aluksi suunnattiin kohti Pihlavaa(motocross radan kohdalla Heino ajeli jo vastaan) jossa kierrettiin myös pururata. Alkuperäsen suunnitelman mukaan piti kääntyä takasin Yyteriin, mutta kun huomattiin että latu lähti Kyläsaarenkin suuntaan, päätettiin lähteä kattoon mihi se menee. Latu seuraili nätisti junarataa ja jostain kohdasta, pienellä opastuksella(Psyllin kemian opettaja), käännyttiin kohti Kyläsaarta ja urheilukenttää. Kyläsaaressa taas pururadan kierto ja takasin päin. Poikettiin vielä yhtä latua pitkin Kyläsaaren koulullekin jossa tuli kierrettyä piha ympäri. Kyläsaari-Pihlava välillä mentiin osan matkaa eri latua kuin tullessa, mutta Pihlavasta Seppäsille latu oli samaa kuin tullessa. Latu oli kyllä komia ja oli mukava hiihdellä pitkää kun ei tarvinnu hiihtää yhtä ja samaa pientä lenkkiä vaan yks iso. Vaikka joka jätkän (tumpin ja kapan) gepseistä loppuki akku enne määräaikaa, sentään saatii Jukkikselta aika ja se oli aika tarkaan kolme tuntia niinku pitiki! Jopen lämmittämä sauna ja Anitan ruoka lenkin päälle kruunas kyllä täydellisen hiihtolenkin!! Suksekki piti riittävästi. Suosittelen kyllä suuresti Yyterin latuja kaikille. Komiata! :) Suunnitelmissa on mennä vielä tänä talvena Yyteriin hiihtää ku jäi latuja yllättäen hiihtelemättä.
kolme fotoo paluumatkalta kasitien varresta:

Hegu, Jukkis ja Kapa

komeesti edustuspuvut päällä: Kapa, Tumppi ja Hegu

Yyterin latukartta

Tumppi

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Uroskarhut

Uroskarhut

About

"Uroskarhut on vuonna 2008 perustettu rastikarhujen miesten edustusryhmä. Mottona miehillä toimii: "Hauskaa suunnistaen", jota toteutetaan mitä moninaisimmin tavoin." Tämä oli toiminta-ajatus ryhmän perustamiseen. Nykyisellään Uroskarhut on aikalailla irtautunut Rastikarhuista, koska suurin osa on joko lopettanut kilpasuunnistamisen tai vaihtanut seuraa. Nykyisellään Uroskarhut on Uroskarhut ry, joka vieläkin touhuu ihan omiaan mitä moninaisimmin tavoin, mutta yhdistyksen perustamisen pääajatus oli multisport tominnan tukeminen sekalaisen seurakuntamme jäsenille. Ja kuten tässä on huomattu, kaikki urheilu käy!

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.

Archives

Lukijat