tiistai 12. maaliskuuta 2019
Ei voi pettää ku o menny jotain sanomaan. Mut olihan tos se Puoli-Pirkka, mistä pari sanaa. Tyytyväisempi ei vois omaan tekemiseen olla. Se että viime vuoden ajasta (joka pelkillä vanhoilla pohjilla ja huvikseen tuli hiihdeltyä viime vuonna) lähti puol tuntia, oli pelkkää plussaa sen rinnalla miltä se suoritus tuntu. Ei katkeemista, vähän alko kolmen tunnin kohdilla painaa. Sukset toimi ku unelma verrattuna muitten kitinöihin. Työmiehen reissujaha noi o ja sen huomas et oli se kaks kuukautta tullu hiihdettyä. Tuli siinä saunassa päätettyä että ens vuonna istun samojen äijien kanssa sen ysikympin jälkeen! Ei se auta ku ikää tulee niin nyt on aika tehä tekoja.
Pirkan jälkeen tuli heti käytyä vesijuoksees ja juoksutki o jo alettu. Eka kuntopiiri tehty eilen. Tänään jopa yhdistin työn ja treenin: kokoukseen kävellen, juosten takas. Aika hyvällä hurmoksella ton Kapan kans täs saa touhuilla. Tänään tuli ilmottauduttua triathloniinki mistä joskus myöhemmin. Nyt yritetään saada ukko ja koko joukkue iskuun Karhuviestiä varten.
Uroskarhuista sen verran että POMissa(portugalOmeeting) on nähty ainakin pari meikäläisten edustusvaatteita.  Ja jotai lasketteluu se Begiki oli käyny härväämäs. Komiaa touhuu! Eikä muuta ku lippu korkeella ja etiäppäi!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Uroskarhut

Uroskarhut

About

"Uroskarhut on vuonna 2008 perustettu rastikarhujen miesten edustusryhmä. Mottona miehillä toimii: "Hauskaa suunnistaen", jota toteutetaan mitä moninaisimmin tavoin." Tämä oli toiminta-ajatus ryhmän perustamiseen. Nykyisellään Uroskarhut on aikalailla irtautunut Rastikarhuista, koska suurin osa on joko lopettanut kilpasuunnistamisen tai vaihtanut seuraa. Nykyisellään Uroskarhut on Uroskarhut ry, joka vieläkin touhuu ihan omiaan mitä moninaisimmin tavoin, mutta yhdistyksen perustamisen pääajatus oli multisport tominnan tukeminen sekalaisen seurakuntamme jäsenille. Ja kuten tässä on huomattu, kaikki urheilu käy!

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.

Archives

Lukijat