perjantai 30. elokuuta 2013
Kll-kisat käydään tänä vuonna Heinolassa. Matkaan lähdettiin jo torstaina viidenaikoihin ja ulvilalaiset noukittuamme suuntasimme Tampereen ja Lahden kautta Heinolaan, perille päästiin yhdeksän jäljissä. Iltapalan jälkeen kävimme jopa lenkillä. Myös juuri ajokortin saanut tsaari saapui tässä vaiheessa pelipaikalle. Nukkumista häiritsi epämääräinen pulina joka kantautui korviimme salin toiselta puolelta (Uroskarhut yrittivät siis nukkua ja valmistautua seuravan päivän kisaan!). Varsinainen kisa sujui kaksijakoisesti porilaisten mainitsemisen arvoisista suorituksista vastasivat tsaari ja Pyry kolmansilla sijoillaan. Myös Jakke hätyytteli jälleen plakettisijoja ollen yhdeksäs.

Saaren suorituksen analyysiä:

k-1
Kevyttä hölkkäilyä myötärinteeseen ja helppo rastinotto.
1-2
Reitinvalintana suoraan meneminen ei kauheen huono ole mutta toteutus mun kohdalla oli, liikaa oikealla ja vadelmapuskiin rysäyttäminen vei aikaa jonkun verran.
2-3
Loukkalahden selän näkeminen hämmenti niin kovasti että ajatus katosi täysin, eikä rasti löytynyt heti.
3-4
Loukkalahti kiinni.
4-5
Suunta kohti rastia ja herran haltuun taktiikka toimii, mutta eipäs toiminutkaan loukkalahdella. Parin sekunnin ihmettelyn jälkeen rastin vieressä paikansin itteni ja jätin loukkalahden ihmettelemään lisää.
5-7
Helppoa hölköttelyä.
7-8
Pitkä polkuväli sai vatsan sekaisin ja juoksuvauhtia joutui rajoittamaan loppumatkan.
8-11
Suoraan ysille, jonka jälkeen polkurallia tien yli.
11-12
Aivot jäi 11-rastille ja otin rastin vasemmalta hölkötellen. vatsa oli jo niin sekaisin että kävelykin tuotti jo tuskaa.
12-Maali
Väkisin vääntöä polulla ja maalista suoraan bajamajaan.

Vatsa oli ollut jo pari päivää oikukas, mutta nyt lääkkeet saatuani olo on jo melkein hyvä.
Huomisen viestiä ajatellen tämä lääkkeiden syönti huolestuttaa mutta toivotaan parasta.


parempi kuva kartasta tulossa kun kotiudutaan


tekstin tuottivat Ville, Jakke ja Saari

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Uroskarhut

Uroskarhut

About

"Uroskarhut on vuonna 2008 perustettu rastikarhujen miesten edustusryhmä. Mottona miehillä toimii: "Hauskaa suunnistaen", jota toteutetaan mitä moninaisimmin tavoin." Tämä oli toiminta-ajatus ryhmän perustamiseen. Nykyisellään Uroskarhut on aikalailla irtautunut Rastikarhuista, koska suurin osa on joko lopettanut kilpasuunnistamisen tai vaihtanut seuraa. Nykyisellään Uroskarhut on Uroskarhut ry, joka vieläkin touhuu ihan omiaan mitä moninaisimmin tavoin, mutta yhdistyksen perustamisen pääajatus oli multisport tominnan tukeminen sekalaisen seurakuntamme jäsenille. Ja kuten tässä on huomattu, kaikki urheilu käy!

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.

Archives

Lukijat