lauantai 4. toukokuuta 2013
Pilvinen aamupäivä Karhurasteilla, nousen ulos autosta ja näin Zeppäsen ja Lotan järkkäämäs Aarrejahtii, sen jälkeen pitää tottakai ite kokeilla jahti.





Ensimmäisenä oli vuorossa vuorikiipeily joka oli aika jyrkkä nousu, mutta selvittiin!

Toisena haastavin osuus, palapeli.Aikaa meni melkein 5min , oli tavallaan sopiva Uroskarhujen palikkatestiksi.

Kuljin reittiä kunnes vastaan tuli kyltti , että sulaa laavaa käytä muutamaa lautaa ylittääksesi laavan. Näppäränä otin melkein koko pinon lautoja ja rakensin itselleni ns "sillan" laavan ylitse.

Kuva-arvoitus oli aika huvittava, piti etsiä kolme leppäkerttua kuvasta, aluksi löysin 4, mutta viimeinen olikin perhonen...

Suo, se kaikkein inhottavin este kun kengät olisivat voineet kastua, piti siis ylittää suo pukkia pitkin, done ei ollut haastava mutta oli aika kapea.

Luin seuraavan kyltin, suunnistajan tarvitsee juosta pää pystyssä, nostin katseeni kohti edessäni olevaa kalliota, siellä oli ilmapalloja, piti laskea ne. Yksi vaalea pallo oli taitavasti laitettu taivasta vasten , ettei sitä nähnyt kunnolla.

Seikkailurata oli mielenkiinoinen este nuoren uroskarhun edessä, pitin pomppia aitojen yli ja samantien mennä    aidasta ali, sitä toistettiin muutaman metrin matka. (en suosittele niille jotka ovat kankeita)

Rata suoritettu, vuorossa oli enää Rastikarhujen aarre, joka oli täynnä kultakolikoita, jotka olisivat paremmin sopinut Uroskarhujen virkistyskassaan.

Lahremäki kiittää!


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Uroskarhut

Uroskarhut

About

"Uroskarhut on vuonna 2008 perustettu rastikarhujen miesten edustusryhmä. Mottona miehillä toimii: "Hauskaa suunnistaen", jota toteutetaan mitä moninaisimmin tavoin." Tämä oli toiminta-ajatus ryhmän perustamiseen. Nykyisellään Uroskarhut on aikalailla irtautunut Rastikarhuista, koska suurin osa on joko lopettanut kilpasuunnistamisen tai vaihtanut seuraa. Nykyisellään Uroskarhut on Uroskarhut ry, joka vieläkin touhuu ihan omiaan mitä moninaisimmin tavoin, mutta yhdistyksen perustamisen pääajatus oli multisport tominnan tukeminen sekalaisen seurakuntamme jäsenille. Ja kuten tässä on huomattu, kaikki urheilu käy!

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.

Archives

Lukijat