Nyt olisi varmaan hyvä aika päivitellä tietoja parin vuoden ja parin mestäryyden jälkeen. Näiden vuosien aikana huomannut että seuran vaihto mennyt ihan nappiin, ja porukka on vaan parantunut koko ajan. Samalla tavoitteet kasvanut niin koko ryhmällä kuin itsellä, joka on vaan tehnyt toimintaamme paremmaksi.

Itselläni siis treenaminen alkanut tulla säännöllisemmäksi ja tietoa tullut lisää kuinka paljon ja mitä on syytä harjoitella. Ensi vuoteen kovat odotukset "viimeinen junnuvuosi" josta voisi saada vielä henkilökohtaista menestystä.

Viesteissä vakinnuttanut ankkuripaikan, myös jukolassa, toivottavasti tulevaisuudessakin pystyn vakuuttamaan valmennuksen taidoistani ja saan jatkaa omaksi tuntemallani osuudella.

Muuten kait sellasta että koulut loppunu ja ens kesänä armeijaan, siltä näyttää muu tulevaisuus tälll hetkel.

Hauskaahan tän pitää olla joten hymyssä suin uuteen kauteen.

Aloittanut suunnistuksen joskus 6v suunnistuskoulusta, siellä pari vuotta sitten oravacupin kautta kilpapoluille. Kaikki kisat kierretään mitä keretään, menestys on mitä on:) Tällä hetkellä H18 sarjassa mennään. Seura on uusi, mutta ei se menoa haittaa.

Muuta urheilua salibandyn ja yleiurheillunmerkeissä, suunnistus hyvänä kakkosena salibandyn jälkeen.

Syntynyt 95- syyskuussa, tähän ikään asti asustellut tutun turvallisessa laviassa. Nyt oli muutto Poriin lähemmäs sivistystä:)

Ankkuriosuuksien ''erikoismies'' maaliin päästään joka kerta hyväksytysti, ajasta välittämättä. Kaksi Jukolaa takana toivottavasti vielä pari tulossa. Saavutuksia ei taida olla mitää mainittavaa.

Uroskarhut

Uroskarhut

About

Uroskarhut on vuonna 2008 perustettu rastikarhujen miesten edustusryhmä. Mottona miehillä toimii: "Hauskaa suunnistaen", jota toteutetaan mitä moninaisimmin tavoin. Uroskarhujen toimintaa tukemaan on perustettu myös Uroskarhut ry.

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.

Archives

Lukijat