Pekka Aalto
Syntynyt 29.07.1988 (eli samana päivänä kun Yhdysvaltain viimeinen Playboy Club suljettiin)
On Kullaan lahja kuntosuunnistukselle vaikka majaileekin nykyään etelämpänä yliopistokaupungissa (nimi julkaisukelvoton). Erinäisiä lempinimiä runsaasti, joista koitetaan vakiinnuttaa Begiä epäselvyyksien välttämiseksi. Koittaa tehdä kompäkkiä kilpasuunnistuksen pariin muutamien vuosien hiljaiselon jälkeen. Aloitti viimekaudella oravacupista, kuten aikoinaankin. Ehkä tällä kaudella jo suurempiin kisoihin. Juossut Jukolassa Turun Tiemiesten aloittajana muutamana vuotena, mutta tänä kesänä sini-puna-valkoisissa väreissä.

Pystejä ja mitaleita suunnistuksen ja kilpajuoksun saralta on runsaasti. Lähinnä kuitenkin osallistumis/lohdutuspalkintoja. Suurin saavutus Fin femman osakilpailuvoitto v.2004 (H16C)

Uroskarhut

Uroskarhut

About

"Uroskarhut on vuonna 2008 perustettu rastikarhujen miesten edustusryhmä. Mottona miehillä toimii: "Hauskaa suunnistaen", jota toteutetaan mitä moninaisimmin tavoin." Tämä oli toiminta-ajatus ryhmän perustamiseen. Nykyisellään Uroskarhut on aikalailla irtautunut Rastikarhuista, koska suurin osa on joko lopettanut kilpasuunnistamisen tai vaihtanut seuraa. Nykyisellään Uroskarhut on Uroskarhut ry, joka vieläkin touhuu ihan omiaan mitä moninaisimmin tavoin, mutta yhdistyksen perustamisen pääajatus oli multisport tominnan tukeminen sekalaisen seurakuntamme jäsenille. Ja kuten tässä on huomattu, kaikki urheilu käy!

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.

Archives

Lukijat