maanantai 18. elokuuta 2014
Uroskarhujen treenit ovat hyvin usein kasari tai ysärilaatua, ainakin karttojen ja karpaasin asujen osalta. Tälläkin kertaa leirivalmistelut alkoivat rastikarhujenpesän uumenista, uusvanhoja karttoja etsiessä. Yleensä näillä tavaroiden penkomis reissuilla löytyy aina jotain uutta ja hyvin hämmentävää settiä, mitä syvemmälle kaivetaan. Tällä kertaa löytöä ei löytynyt karttakasan pohjalta vaan fiilistelyhetken yhteydessä kun otettiin esiin rastikarhujen perustamiskansio esille. Heti kansion alkulehdiltä löytyi seuraavanlainen ote ajalta, jolloin uroskarhuista ei ollut tietoakaan, mutta meininki silti hyvinkin samanlaista:



                    




Ne jotka tietävät enemmän karhukoplan ajoista, tietävät varmasti liikaa, mutta tosia asia on että tämä legendaarinen ja mainetta niittänyt porukka on haastanut uroskarhut mittelöön vuoden 2015 Jukolaan paimiossa. Vaikka Karhukopla toimii meille ikään kuin esikuvana, ei tarkoitus kuitenkaan ole että kisa olisi mikään kunnianosoituskisa kumpaankaan suuntaan vaan tätä haastetta lähdetään voittamaan. Sen enempää kohtaamista spekuloimatta voin vain todeta, että projekti Louna-Jukola 2015 on uroskarhujen osalta alkanut!


Vaikka projekti Louna-Jukola ei Esi-Jukolan osalta, ihan nappiin ole alkanutkaan ( ainakaan omalta osalta )
niin nuorempien juoksut viime viikonloppuna käydyssä Nuorten Jukolassa osoittivat ettei toivoa ole kuitenkaan menetetty. Vaikka sijoitus 26. oli vaativan  kannustusjuokkueen mielestä vain tyydyttävä oli nähtävissä kuitenkin selvää potentiaalia, mistä jalostamalla voidaan saada vaikka mitä, ainakin kun ryhmähenki on näin kohdillaan. Ryhmähengen pitävyyden osoittaa se kuinka lauantai-illan banketissa kaikki halusivat soutaa samassa kanotiissa ja innostus oli suorastaan laitojen ylitsepursuavaa. 



Kannustusjoukkueen laiskanpulskea ilta lenkki






Seppis KP kirjotteli menemään taas vaihteex

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Uroskarhut

Uroskarhut

About

"Uroskarhut on vuonna 2008 perustettu rastikarhujen miesten edustusryhmä. Mottona miehillä toimii: "Hauskaa suunnistaen", jota toteutetaan mitä moninaisimmin tavoin." Tämä oli toiminta-ajatus ryhmän perustamiseen. Nykyisellään Uroskarhut on aikalailla irtautunut Rastikarhuista, koska suurin osa on joko lopettanut kilpasuunnistamisen tai vaihtanut seuraa. Nykyisellään Uroskarhut on Uroskarhut ry, joka vieläkin touhuu ihan omiaan mitä moninaisimmin tavoin, mutta yhdistyksen perustamisen pääajatus oli multisport tominnan tukeminen sekalaisen seurakuntamme jäsenille. Ja kuten tässä on huomattu, kaikki urheilu käy!

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.

Archives

Lukijat