Ville Lahdenmäki , Nakkilalainen Uroskarhujen tuore hankita Ulvilasta. Jos Villeltä kysytään ensikauden tavotteita voi odottaa vastauksesi '' pysyä terveenä ja paikat kunnossa''Syntynyt sillo ku tähä maailmaa putkahti eli viistoost vuat sitte toukkokuus, päivämääräst ei oo tarkempaa tietoo muutaku eka numero tais ol 2 ja sit loppu olisko ollu 0 , kuten sanottu tarkkaa tietoo täst uuesta uroksesta ei ole.
Sopeutuu varmast piireihi ja vertailee kellahtelaise kans useesti viel vuosie varrel hauist ! Tält ja viime kaudest ei paljoo jälkipolvil puhut mut jotai pient o tullu voitettuu,jos haluaa kuulla menestyksestä lisää nii soittaa ni varmana kertoo orava-cup ajoista mielellää, sillo ku oltii kunnos ni oltii siin 1-5.sija tietämil mut nyte ku ikää ja pituut vähä tullu ni voi löytää 3-viimine. sm-mitallei tai plakettei ei viel oo mut niit pitäs pia täsä ruvet hommailee!Tunnetaan nimellä Nakkilalaine,Lahdemäki,Ja kaikkii mihi reagoi jotenki et siit kutsumaa...Jos jotai positiivist täst jätkäs pitäs kertoo no uskolline metsänkävijä, harvoin keskeyttää muistakaa Hitaasti hyvä tulee

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Uroskarhut

Uroskarhut

About

Uroskarhut on vuonna 2008 perustettu rastikarhujen miesten edustusryhmä. Mottona miehillä toimii: "Hauskaa suunnistaen", jota toteutetaan mitä moninaisimmin tavoin. Uroskarhujen toimintaa tukemaan on perustettu myös Uroskarhut ry.

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.

Archives

Lukijat